Sveikas.
Ar bijušo esmu šķīrusies jau kādu mēnesi, taču vēljoprojām jutu vai jūtu kaut kādas jūtas pret viņu. Vēljoprojām zinu viņa draugiem.lv paroli un protams,ka dažreiz gribas ieiet,pastalkot :D Aizvakar biju iegājusi viņa draugos un mazliet palasiju vēstules un palika kaut kā stulbi. Nu tas kā viņš koļijas meitenēm :D tas liekas vienkārši stulbi un tajā pašā laikā es domāju, bet bļāviens,tieši tāpat viņš nokoļija mani. :D Tās meitenes,kurām viņš raksta gan izskatās gudrākas par mani un viegli viņu atšuj. :D Bet jā, palika tā kaut kā nepatīkami,pretīgi,ka viņš tā tik lēti koļijas klāt.. Es īsti nezinu,ko es gribu,lai jūs te pasakat vai ko, bet gribās kādam šito pastāstīt..
Stulbi ir tas,ka vienalga lasot tās viņa lētās,diezgan stulbās vēstules tāpat brīžiem domāju ar labu par viņu un tā, un tad attopos,ka tak kāds viņš vispār ''lohs'' ir.
Noteikti būs kāda,kura sāks man braukt virsū par to,ka eju viņa draugos :D jo tomēr privātums un tā, bet nu pats vainīgs,ka paroli nevar nomainīt :D man pašai kauns,ka eju un lasu tur kaut ko, bet vēlme lielāka nekā kauns. :D