Slimība un aborts

Reitings 37
Reģ: 29.01.2009

Man uz 26.janvāri ir noteikta grūtniecības pārtraukšana. Laiks vēl ir mazs - aptuveni 3 nedēļas, tāpēc sola mini abortu. Bet esmu apslimusi - šodien sāp kakls un jūtos jocīgi. Vai šīs slimības dēl doki va atcelt abortu? Izmeklējos visu netu, bet nekā neatrodu. Ļoti gribas , lai jau ar 4dienu viss būtu cauri, kamēr mazs laiks un ir tikai oliņa...

P.S. šoreiz bez pārmetumiem, tā ir mana izvēle...

22.01.2012 10:23 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Nice Animal Zomb es palasiju un mani ļoti aizrāva :-). Varu saderēt,ka liela daļa kas uz tevi brāc un visu svēto noniecina,pa klusītēm vienalga ieskatīsies šajā linkā :-D
25.01.2012 13:32 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Animal Zobmb, jauki, ka tu esi atradusi savu aicinājumu, ja to tā varētu nosaukt, bet tu neņem vērā to, ka citiem varbūt šāda aicinājuma nav. Esmu ievērojusi, ka tu daudzās diskusijās sludini ko un kā "domā" Dievs. Bet, piemēram, es (un noteikti ne vienīgā) tādam neticu, līdz ar to, man ir vienalga, ko domā kāda cita iedomu draugs. Tu tici, tu dzīvo tā kā Dievam patiktu un tev neviens to neaizliedz. Bet citi lai dzīvo pēc savām pārliecībām.
P.S. Par reliģijas izplatību un izplatīšanu labāk nemaz nesāc runāt. Džihāds un Krusta kari noteikti ir Dieva griba.
25.01.2012 13:39 |

Reitings 1867
Atvainojos, domāts bija Zomb.
25.01.2012 13:40 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Pauline, prieks, ka tevi tas uzrunaja:)

Nikolette, bet tu jau nevari tagad runat visu forumieshu vaardaa. Tas, ka tu taa domaa, nenozimee, ka pilnigi visas meitenes taa domaas, kaa domaa TU par sho info :)

Pasaulee daudz cilveku, un katram ir brivas tiesibas uz uzskatu paušanu - kaa man uz savejaa, taa tev uz savejaa.:)

Peace
25.01.2012 13:49 |

Reitings 1867
Nekur neesmu teikusi, ka runāju visu vārdā.
Vienkārši, man reliģija liekas kaut kas ļoti intīms. Bet laikam jau katram ir savs izpausmes veids. Galvenais, nevienu nemēģināt pārliecināt par savu taisnību.
:)
25.01.2012 13:53 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Es, piemeeram, ticu Dievam un kristieshu religjija man nav svesha, bet neesmu fanaate un nekriitu galeejiibaas, un teikshu godiigi, ka ar nozheelu un smiinu noskatos uz tiem, kas paaraak paarspiilee sho lietu! Tad kaapeec tie "sveetie", tai skaitaa arii Tu, Animal Zomb, neesi iestaajusies par dziivnieku aizsardziibu, jo vinji nav ne ar ko vairaak pasargaataaki kaa tie embriji maates kleepii! Kaapeec tie "dziiviibas" aizstaavji taa cepjaas tikai par muusu sugu, bet dziivniekus redz var eest uz vella paraushanu, izmantot kazhokos un veel nez kur? Kaapeec taada divkosiiba?
25.01.2012 14:05 |

Reitings 1846
Nikolette, es shajaa forumaa neko nesludinu, starp citu, katram ticigajam, kursh redz, ka citi tiecas uz smagu greku izdarishanu vai atbalsta tos, ir pienakums saviem braljiem un masam (tulkojums - parejiem cilvekiem) par to pateikt, pabridinat, mudinat mainit domas.
Ja es sheit sludinatu, kaa tu saki, tad katraa otrajaa temaa butu atbilstoshi manam saprashanai kada pausta doma par religiju vai lugshanos, bet taa nav..... tapat ari tev ir iespeja neatbalstit visu taas garigaas vertibas, par kuram runaa religija.

Katra sava galva uz pleciem.
25.01.2012 14:07 |

Reitings 1846
Un Diosa - kaa jau es teicu, es neesmu nekada svetaa, esmu tada pati kaa juus.. tikai JAU cieshu par padaritajam mulkjibam... tikai man un Dievam zinaams, cik traki.

Musu masu mediji ir ljoti parbliveti ir bezjedzigu informaciju, ka nevienam pat neienak prata padomat ar to, kas notiks, kad nomirsim. Ko mes te daram pareizi, ko nepareizi? Visi tikai dzivo nonstopaa un skrien lidzi jaunakajai modei. Driz modee bus gimene "vecis ar veci", tad atkal visi atbalstiis laikam tos..? Labi, panjeemu sliktu piemeru, bet tas taa ilustracijai.
Ikdiena maz cilveku aizdomajas par patiesam vertibaam, kamer vinjus neskar slimibas, nave, posts.
25.01.2012 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits