Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

skumji!

 
Reitings 220
Reģ: 11.02.2011

mans pirmais raksts šogad,tādēļ vēļos Jūs visas apsveikt ar Jaunā gada iestāšano! :) labāk vēlāk,nekā nekad! :)

tad nu ķeršos ,pie sava stāstāmā..!

vēlos ar Jums dalīties stāstā kurš mani sāpina līdz sirds dziļumiem! :(viņam ir 26 man 18! viņs strādā ārvalstīs es mācos šeit Latvijā/.

tas notika kādā ballē ,es ļoti cieši iepazinos ar kādu puisi!starp mums bija tikai skūpsts!pazīstami jau bijām agrāk,bet praktiski ne nieka viens par otru nezinājām!Tovakar kad bija balle mēs daudz laika pavadījām kopā un pēc balles portālā draugiem.lv nemitīgi sarakstijāmies pļāpājām par visu un nolēmām satikties! satikāmies! tas vakars ir manā atmiņā kā spilgts notikums,jo tajā vakarā pēc ilgiem laikiem es atkal sajutos laimīga,tikai viena lieta mani šķīra no pilnīgas laimes!viņam nākamajā dienā bija jālido prom!Tovakar man jau laiks bija doties mājup,viņš mani pavadija uz pieturu cieši piespieda sev klāt un klusi ausī iečukstēja,kad tiksimies tad kad viņš atkal būs LV!es pasmaidiju,noskūpstiju un iekāpu savā tramvajā!kad ierados mājās es uztaisiju tēju ar pledu saritinājos gultā,jo biju pārsalusi,man atnāca sms!"kļūsi par manu meiteni?"uz ko es bez ilgas domāšanas atbildēju-"jā!" tā nu mēs sagājām kopā!visu laiku domāju,kā būs un kas būs,bet viss bija labi,mēs sarakstijāmies un sazvanijāmies,līdz zināmam brīdim!kādu nedēļu atpakaļ manu ģimeni piemeklēja nelaime par ,kuru es ne ar vienu nevēlējos lepni runāt,bet paturēt sevī!arī viņam neko neteicu!Tovakar viņš pret mani izturējas tik nejauki!izgāza savu slikto garastāvokli uz mani!un tas viss man sāpēja daudz vairāk nekā,ja tas būtu noticis parastā dienā!mēs sastrīdējāmies,es sev pārmetu daudz ko un piezvaniju viņam!izrunājāmies itkā viss bija labi,bet tagad vairs nekas nav labi!Vakar sarakstoties ar viņu es jutu kad viss beigsies ar strīdu!Un tā arī notika,viņš man uzrakstija piedod,bet es nevienam neuzticos uz ko es atbildēju,okēj,lai tā būtu tad negaidi tikai to no manīm arī! redzēsim cik tālu tiksmi! viņš uzrakstija es atkal visu sabojāju!uz ko es atbildēju,ka nevaru nepiekrist!viņš uzrakstija piedod! es uzrakstiju! nē! vēlējos ralstīt pamatojumu savia atbildei!bet viņš bija prom! vēlējos pieminēt to,ka viņam ir tāds nenormāli stūlbs ieradums,bēgt no prblēmām ,nevis atrisināt tās!:( ir tik grūti,grūti,grūti!jau veselu dienu no viņa nekādas ziņas un arī es nelieku par sevi manit!kā jūs rīkotos manā vietā?un varbūt kādai ir kāds padoms ko sniegt šajā situācijā,jo tiešām es nezinu ko darīt un kā būt? kā zināt vai visam nav pienākušas beigas?tādēļ lūdzu Jūsu palīdzību!:)

21.01.2012 00:01 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
kā var beigties tas, kas patiesībā nav sācies?
21.01.2012 00:22 |
 
Reitings 62
Reģ: 21.10.2011
dodekanesa, +

cik ilgi jūs jau tā? vispār vēl kādu reizi dzīvē esat tikušies? (t)
21.01.2012 01:00 |
 
Reitings 220
Reģ: 11.02.2011
piekrītu par to -ka nav kam beigtie,jo nav nekas sācies!Tomār sirds saka prētējo!
mēs 2 mēnešus! pēc tās reizes kad aizlidoja nē!
21.01.2012 01:17 |
 
Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
gadiem ilgas attiecības izjūk, veselas ģimenes izjūk tādēļ, ka kāds emigrē uz ārvalstīm. ja man jāatzīstas pilnīgi godīgi, šis nebūs no tiem stāstiem ar laimīgām beigām. vienkārši tiec tam pāri, vēl jauna esi.
21.01.2012 02:15 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Pati jau vien esi vainiga, jo tev vajadzeja vinjam izstastit,ka tev notikusi nelaime. Tu neko nepateici vinjam, bet vinjam tad bija slikts garastavoklis. Ta ka tev bija smagi, tad ari tu uztveri visu saasinatak, tapec sastridejaties.
Un ja vinjam nepatik risinat problemas, tad tev jaiemacas ne tik saasinati visu uztvert. ;-)
Ja tev svariga jusu nakotne, tad aizraksti vestuli un paskaidro situaciju- kapec vispar strids radas.
21.01.2012 02:31 |
 
Reitings 74
Reģ: 10.01.2012
sapiga situacija esi iegajusi, ta ir ka pa tuvu kadu pielaiz pie sirds un tad vins iesplauj dvesele. Pat nezinu ka es rikotos, tava vieta es. Laikam uzraxtitu vinam-es tev visu piedodu, kaut ari sirds dzilumos zinatu, ka ne, bet ka la savadak situaciju glabj, ja vins neko neatbildes, tad nav to verts, neplosi savu sirdi un megini nedomat par tadu egoistu
21.01.2012 02:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!