Draugs NEKO nedara mājās bet izsauc apkopēju

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011

Man ir problēma.

Ar draugu esmu kopā 2 gadus, pēdējā laikā strīdamies par sīkumiem, neizmazgāts katls, šķīvis, nesaslaucīta grīda. Viņš neko nedara mājās, atnāk no darba un skatās TV, uz sporta zāli neiet, ar draugiem alu iedzert neiet, mājasdarbos nepalīdz.

Izdomāju kā viņu pārmācīt, netīriju dzīvokli, traukus nemazgāju, grīdu neslaucīju, galdu no maizes drupačām neslaucīju, pēc nedēļas dzīvoklis jau bija aizdirsts. Un ziniet ko viņš izdarīja, viņš samaksāja apkopējai 20Ls lai uzkopj dzīvokli, es biju dusmīga, pa šiem 20 Ls viņš varēja aizvest mūs uz vakariņām restorānā, nopirkt man kulonu ar ķēdīti ko viņš nav darījis kopš sākām dzīvot kopā. Esmu dusmīga.

Vai jums arī tādi paši sliņķi?

20.01.2012 23:56 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
nekompensee gan
21.01.2012 01:12 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
es nez, es laikam tādus pievelku. bijušais arī tāds pats kārtības mīlis bija. regulāri man slaucīja un mazgāja grīdas, kaut gan nedzīvojām kopā :-D
21.01.2012 01:16 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Ja viņš var atļauties par ko Ti iespringsti? Lai darbojas...
21.01.2012 02:39 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Meitenīt, mani arī droši vari sūdzēt, jo rakstīšu to, ko domāju, ne Tevis vēlamo. Tu esi izlutināts sievišķis, kurš uzvedas kā bērns, neciena savu vīrieti un čīkst. Štrunts ar to, ka draugs netīra, bet Tev pašai nav nepatīkami dzīot netīrā vidē? Kā var lepoties ar to, ka neko netīrīji un nemazgāji? Tas stāsts izklausās pēc nevīžīga ruksīša apvainošanās. Par tiem 20Ls viņš varēja aizvest Jūs vakariņās, ja draudzene nebūtu uzvedusies tik st*lbi. Un kāpēc uzreiz visu jārēķina savā labā, 20Ls viņš varēja iztērēt arī tikai sev, hokeja biļetei vai aliņiem, ne JŪSU ABU dzīvokļa tīrīšanai.
21.01.2012 12:22 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Sveikas,sen neesmu she bijusi:) Es uzskatu,ka sievietei nav viss javac.Liela viriesu dala doma,ka sievietei tik jaaudzina berni un jatira maja! Ja es atnaku no darba 20 un vins jau 18,kapec man,nogurusai vel jaaptekele slinks kungs? Man, paldies,Dievam virietis i pats savac i est dazreiz uztaisa, jo saprot,ka neesmu kalpone,ka ari sieviete japalutina. mes dalam darbus-es trauku lietas sakartoju,velju,vins savukart izslauka un uzmazga maju,jo trauki vinam nepatik. Nevaru iedomaties, ka es VISU laiku vaktu vina zekjes,blodu pienestu, bet vins, atvainojos,p***dams guletu divana.NEKAD.Sievietei jarut sava latinja.Es katru dienu uzslauku puteklus, sagaidu ar vakarinjam,jo esmu ATRAK majas, bet par cik stradaju vieta kur reizem "sausa" naku majas, tad manejais pasaka, neko netaisi,atputies,un uzvaram pelmenjus!Un ziniet-ta ir ciena,ka otru neuzskati par kalponi!Un saprotu,ka gribas,lai kautko uzdavina,manejais ar nav romantikjis,bet toties sagadajis visu tehniku,lai man ertak majas darbus apdarit:D
21.01.2012 12:38 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es arī uzskatu, ka vīrietis nav kungs un karalis, kuru sievietei vajadzētu aptekalēt un visu darīt viņa vietā. Varbūt gluži līdz cūku kūts līmenim nevajadzētu aizdzīvoties, bet es arī esmu aiz viņa nevākusi un nekārtojusi, lai iemācās arī pats kaut ko darīt. Jo kāpēc gan sevi piepūlēt, ja viss tāpat tiek izdarīts? Bet, kad nomizoto sīpola mizu čupiņa no galda nepazūd jau otro dienu, tad nāk apskaidrība, ka kalpones mājās nav un pašam jāpakustina rokas.
21.01.2012 13:10 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Es būtu priecīga, ja izsauktu apkopēju, jo viņš tomēr būtu padomājis par mūsu labsajūtu un, ka mājai jābūt kārtīgai, 20ls nav 200ls, nedomāju, ka būtu ļoti jāiespringst šajā jautājumā.
21.01.2012 13:49 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Es būtu priecīga, ja izsauktu apkopēju, jo viņš tomēr būtu padomājis par mūsu labsajūtu un, ka mājai jābūt kārtīgai, 20ls nav 200ls, nedomāju, ka būtu ļoti jāiespringst šajā jautājumā.
21.01.2012 13:49 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
saprotu,kad var apnikt tāds,kurš neko nedara kā vien truli skatās tv. ja viņš nesaprata šādu mājienu,tad laikam negrib un negribēs neko saprast. var tieši pateikt-tu tagad nomazgāsi traukus, bet es izslaucīšu grīdu,bet laikam jau tas tavā gadījumā nelīdzēs.
meitenes,ja ģimenei nav tik labi ar līdzekļiem,tad ,protams,ir žēl 20ls,ja iztērē par apkopēju neviss pieceļ savu slinko pakaļu no dīvāna,pats sakopj . ja vīrietis var atļauties katru nedēļu apkopējai maksāt ,tad ir savādāka situācija,bet tāds 1x demonstratīvs pasākums ir diezgan..
Jums patiktu vīrietis,kurš neko negrib darīt,skatās visu brīvo laiku tv, neko nedāvina,nekur neved??
21.01.2012 15:12 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Ir vienkārši tādi vīrieši, kuri nekad nesapratīs, ka viņiem kaut kas ir jāvāc aiz sevis vai jāgatavo ēst, tā vnk ir,atliek samierināties, jo ja viņš tā ir audzināts,ka sievietei ir jādara visi mājas darbi, savādāks diez vai kļūs. Man arī ir līdzīgi, atnāku vēlu no darba un skolas un viņš čīkst, ka nav ēdiena, esot lielā badā, bet ledusskapis pilns. Un māju arī netīra, gaida, kad es to izdarīšu. Tā kā man nav spēka darbdienās, tad tas viss jādara brīvdienās, lai gan es labprāt atpūstos, tomēr visu tīru, jo esmu kārtīga un nespēju paciest nekārtību. Tā gan laikam nespētu kā diskusijas autore, ka ilgstoši neko netīrītu, man pašai tas ir svarīgi, lai tīra vide.
21.01.2012 15:20 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
par ēdienu. pērc ,gatavo,kas tev pašai patīk. ja man būtu tāda situācija,tad lielākotie pirktu to,kas pašai patīk un 1x nedēļā nopirktu gaļu :-D kāpēc jātērējas un jāpērk tas,ko pati negribi ēst,ja otrs strādā un ir žēl piemest naudiņu pie pārtikas.varbūt pasaki,ka tev samazināja algu un vairs nevari atļauties tik daudz naudas tērēt par pārtiku,lai viņš piemet klāt???? vari arī pateikt-mīļais, es pērku sev pārtiku ,tu sev.
sāc izskatīties,kad vīrietis labi iekārtojies-pusi īres samaksā, pārtika nav jāpērk , dzīvoklis nav jākārto, nekas nav jādara, ēst uztaisa , sex ir .
cik viņš apm. pelna?
ir tādi vīrieši,kuri nevar atļauties pastāvīgu dzīvi un speciāli meklē sievieti,ar kuru dzīvot kopā,lai īri būtu vieglāk nomaksāt,lai ir regulārs sex, vakariņas ,kas gatavo, dzīvokli ,kas uzkopj, no kuras var papildus naudiņu dabūt pārtikas, sadzīves preču iegādei . apnīk ar mammām dzīvot un šādā veidā mēģina izkļūt no ģimenes ligzdiņas
21.01.2012 15:26 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Principā, vīrietis centās problēmu atrisināt, protams tā ka viņš to uzskata par pareizu un arī problēma tika atrisināta, dzīvoklis ir tīrs un tev nebija jatīra, bet tu atkal esi neapmierinata un dusmīga... vīrietis atkal nesaprot, ko izdarījis nepareizi, nākamreiz nedarīs neko. Varbūt vajadzēja iedot bušu un teikt, mīļais paldies, kaparūpējies par mājas sakopšanas jautajumu. Ja tu izturētos kā normāla jauka sieviete, tad arī būtu dāvanu cienīga. Un neuztraucies par to kas un cik maksā, ta snav sievietes cienīgi, atstaj to visu veča ziņā, tad viņš aŗī sajūtīsies ka vīrietis un varbūt pienāks laiks arī tavai dāvanai :)
21.01.2012 15:37 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Nē,nav man sliņķis... ļOti kārtīgs vīrietis man ir pagadījies :) kā arī ar ēst gatavošanu- šad tad es, šad tad viņš.. tādām lietām rodam kompromisu, tas pats attiecas uz mājas kārtošanu..
21.01.2012 16:04 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
KleopatraXXL, Tu esi aita! Es gan nesapratu kāpēc Tu šajā diskusijā pieminēji to,ka Tev ir 69 cm viduklis, esi nodaļas vadītāja un gribi braukt vēl kaut kādā ceļojumā. Diez vai tas viss veicinās to,ka Tavs draugs kļūs čaklāks :-D
Un,ja šim nepatīk netīrība un Tu ar negribi tīrīt, tad droši lai sauc apkopēju, es domāju problēma tādā veidā ir atrisināta :-) Un par pārtiku ar paprasi šim naudu, kaut gan Tu taču esi nodaļas vadītāja ar 12 padotajiem, tad jau jāvar ar atļauties arī veci uzturēt :-D
21.01.2012 19:03 |

Reitings 12
Reģ: 28.07.2010
1. Nevienai no draudzenēm nevajag audzināt savus draugus, tas nu dien ir vecāku pienākums
2. Nav nerakstīta likuma "Meitenes mazgā draugu zeķes, jo sievietes ir kartigakas"
4. YOU NEED TO STOP DOING THINGS FOR SOMOENE, WHEN YOU FIND OUT IT's EXPECTED RATHER THAN APPRECIATED
3. ja kādreiz nesavāc ne sevis un ne ari aiz vinja tas nepadara TEVI slinku...
pasaki vinjam lai uzkopšana apciemo biežāk!
21.01.2012 22:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja vinam ir naudina sadam ekstram, tad kapec gan ne! ja nav, tad nu... :-/
21.01.2012 23:18 |

Reitings 126
Reģ: 18.09.2010
Jopcik! :D
Meitenes - ne jau viņa ir nekārtīga, bet viņas čalis! Viņa vnk gribēja viņu pārmācīt, bet viņš tomēr ne pirkstiņa nepakustināja. Tavā vietā es tiešām labāk ar viņu kopā nedzīvotu! Nu kas tā par lietu - Tu maksā pusi no dzivokļa, viņš ēd uz Tava rēķina un vēl neko nedara! Labāk parcelies vai nu pie savas ģimenes, vai arī sāc viena pati īrēt - ietaupīsi, jo pārtika tiešām ir dārga! Un saki, ka dzīvosi tikai kopā tad, kad dalīsiet normāli pienākumus nevis Tu viņu apčubināsi un barosi!
Un kur nu vēl ar tādu braukt ceļojumā - nemēģini viņam pārsteigumu taisīt tādu, lai Tevi labāk pārsteidz :D Tiešām labi iedzīvojies skopais slinķis! Centies tādam cik gribi un beigās Tu tāpat būsi slikta, jo vislaik kko viņam pārmetīsi. Tāds ir pelnījis tādu pašu meiteni-slinķi, nevis skaistu, centīgu un kas labi pelna!
Manējais ir arī traki slinks, maizīti sev uztasīs vienīgi. Neko nekārtos...bet nu viņš par visu maksā, pārtiku pērk, maksā par dzīvokli, ceļojumiem utt. Man būtu kauns, ja es viņu neapčubinātu, nepabarotu un neiztīrītu dzīvokli. Man viņš no manas algas ne santīma neprasa. Bet Tavā gadījumā es ne pirkstiņa nekustinātu (tik aiz sevis savāktu un tik sev pirktu un taisītu ēst!)
Tiešām apdomājies, jo nākotnē būs vēl trakāk, tādi paši nemainās - jāizaug no mammas lutināšanas!
22.01.2012 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)