Sveikas!
Izstāstīšu savu situāciju un labprāt dzirdētu Jūsu domas par to visu,kāda būtu rīcība!
Pirms laiciņa izšķīros ar savu puisi,nepagāja ilgs laiks,ka netā iepazinos ar puisi,kas ir no ārzemēm.Mums bija ļoti jauka sarakste,kopīgas intereses,viedokļu sakritība.Dienu no dienas arī sapratu,ka viņš ir ļoti līdzīgs manam Ex-izskatā,raksturā.Katru vakaru sarakstījāmies,viens otru iepazinām aizvien vairāk.Nedaudz biju šokā,kad viņš pateica savu reliģiju(jā,jā,musulmanis),bet puisis jauks-studē,strādā.Saskaņa mums ļoti laba,cik var būt interneta vidē.Visu laiku caur netu sazinājāmies,skypu.Dienu no dienas sarakstījāmies,bet tad puisis pateica,ka grib ar mani sazvanīties pa telefonu,sarunāties caur skypu,redzēt mani web kamerā.Es visu laiku tik teicu-jā,jā,bet tā arī neko neīstenoju.Nezinu kāpēc,bet iespējams,ka bailes,ka runājot būs valodu barjera,lai gan sarakstoties viss ir ok!
Vakar puisis vnk pateica,ka vairs nevar to izturēt,ka solu,ka sazvanīsimies,redzēsim viens otru (bildes esam redzējuši,bet viņš gribēja,ko reālāku.Nenoliegšu,ka es arī,bet iekšēji to visu laiku atliku...),bet beigās nekas neiet uz priekšu.Pielikām mūsu sarakstei punktu,kopš vakardienas vairs nesazināmies.Viņš teica,ka es baidos no kaut kā,bet es teicu,ka nē,bet kad prasīja,kāpēc tad es neko nedaru-man nebija pat īsti ko atbildēt.Jo līdz šim viņš jau ilgi ir uz mani gaidījis...Tāpēc beigās sanāca,ka nostādu sevi stulbā situācijā.Puisis pateica,ka neko nevēlas dzirdēt no manis!Jā,daļēji apzinos savu vainu...bet vai ir vērts ko glābt???