esam kopā jau 2 gadus,pāris reizes esmu nolēmusi iet,bet apturējis naudas trūkums-pelnu tik maz,ka nevaru pat istabu īsti noīrēt, kur nu vēl kaut ko sev atļauties un tā nu palieku ar viņu.
man bija līdzīgi. lai gan mācos, bet sevi uzturu pati no apgādājamā zaudējuma pensijas, pārējā ģimene pati par sevi cīnās naudas ziņā, dažbrīd man ar palīdz. Biju praktiski atkarīga no vīrieša- dzīvoklis, nets, tv utt+ 5 gadu attiecibas, viss kas vajadzīgs, bet kopā dzīvot vairs nespējām. Nekas cits neatlika kā doties dzīvot uz kojām. Knapinos, lai izdzīvotu, bet... kkā jāķepurojas.
EUU!! nu kas taa par liekulosanu! Lielaka dalja vienas knapi izdzivotu! Vnk vienam dzivot ir aarpraataa dargi!Uz grikiem tik sedetu!
Es saku-paciet,lidz atradisi citu.kas tad tev atliek?!
stulbi jau tikai dēļ šāda iemesla neiet prom ;) es mēģinātu tikt uz kājām, visi jau sāk no nulles, nevienam zelta maisu no debesīm nemet, lai būtu par ko sākt savu dzīvi atsevišķi no vecākiem. ja redzi, ka nevari pavilkt - ej pie vecākiem līdz brīdim, kad varēsi pati uz kājām nostāties bez knapināšanās vai arī meklē citu! bet meklēt citu tikai tamdēļ arī kkā ne tā..
Shitadu sievisku delj virieshi ari doma,ka visas meitenes ir vienadas-izmantotajas,maitas un liekules. Kam tev tas pods uz kakla? Man skiet,ka domashanai-lai atrastu izeju skietamas bezizejas varianta.Ka tu dzivoji pirms saki attiecibas ar so puisi? Kas tev tagad trauce ta dzivot? Pamet un lauj puisim mieriigi dzivot un beidz citus izmantot,jo dzive atspelesies!!!
Es tevi nemaz nenosodu un loti labi saprotu..shitaas vaavulotaajas lai pashas kaadrei nenonaak taadaa pashaa situaacijaa jo darbs nekad nav muuzhiigs, vienaa dienaa viss var pazust. Ja tev nav necienas kapeikas pie dveeseles tad ej dabuj kaadu darbinju veel un kad uzlabosies staavoklis tad ej no vinja prom. Pameegini paciest, nekad xits neatliek. Es arii gaidu, nekur veel neeju, jo nav kur iet.
Man tieshaam nopietni gribeetos zinaat, cik no komentaaru rakstiitaajaam dziivo vienas, pashas maksaa par skolu, dziivokli, kas nav vecaaku pirkts, un visu paareejo?
Nu ko lai saka Tev, pie vecaakiem nevari iet? Turpini maksaat par savu paartiku, savaam lietaam, bet vismaz dziivesvieta...
piekritu aguciites viedoklim. var sutiit cv uz citaam firmaam,lai atrastu darbu,kuraa vairaak maksaa. ja ir iespeeja straadat divos darbos,tad atrast otru ,kaut gan parasti jau gruti divus darbus savienot.
ka vina ies ar citu uz randinu,ja maajaas seez viirietis? :-D protams ,jau var visaadus scenaarijus izdomaat,bet diez vai ilgi sii speeliite turpinaasies bez atklasaanas.
Visas baigaas praatveederes atradushaas, nabaga puisis-redz shamo lielaa maita izmanto! Nez ko juus vinjai iesakat iet uz ielas dziivot? Vinja tak skaidri pateica, ka pat istabu noiireet nevar! Kad atradiis labaaku darbu, tad arii no shamaa aizies, bet neies tak tagad uz ielas seedeet!
Aizmirsu pateikt pašu svarīgāko, es viņu neizmantoju tā kā var likties - MAKSĀJU PUSI NO ĪRES, PATI PĒRKU SEV ĒST, MAKSĀJU PAR INTERNETU UN SAVĀM IZKLAIDĒM!!!
Vienkārši nevaru atļauties pati ar sevi dzīvot, jo īrēšana ir pārāk dārga!!!
Mani vecāki dzīvo citā pilsētā!!!
Neslēpju, ka nēesmu laimīga šajās attiecībās un esmu arī pateikusi, ka tās nebūs mūžīgas!!!
Tai pat laikā nestrīdos ar viņu, ir arī gultas attiecības un citi kopīgi pasākumi!!!