Pati strādāju kosmētikas veikalā, pie mums arī nopērkamas liela daļa no preču klāsta, bet ar visām atlaidēm, mums nav tik zemas cenas! :D it īpaši Elizabeth Arden, Moschino, Escada un Versace... ļoti ļoti lēti priekš oriģināla! :-/
Un man neliekas, ka aizdomīgi, jo tur līdz 70% atlaides uzliktas, un vēl līdz ar to tā nav smaržu īstā vērtība, man pat tur lielākajai daļai smaržu cenas liekas augstas. Nedomāju, ka smaržas atšķiras no Latvijas veikalā pieejamām.
Ja es nedabūtu citur, vēl lētāka,s es noteikti nopirktu. :-)
Tā kā man ar omīšu smaržām asociējas tādas kā "Kristīne", tad varu pateikt, ka Green tea man nu nekādi neatgādina omīšu smaržas.
Dievinu Green tea ķermeņa losjonu. (l)
Es dabūju no kuģa smaržas, bet tur klāt vēl nāk liela darbinieku atlaide un tad es dabūju pa 1/3 no smaržu vērtības Latvijas veikalos.
Un ja tu pārdotu man pa lēto, tad varētu arī atpirkt to krēmu, jo man iet uz beigām. :-D
Elizabet Arden smaržas tieši dārgas šajā internetveikalā. nekad nevienas no Arden smaršām 60 Ls nav maksājušas un nemaksās.
fragrancedirect internetveikalā regulāri cena akciju laikā zem 10 mārciņām
Man jau acis iemirdzējās. Izpētīju visas 17lpp - Nu, protams. Manam favorītam (YSL - Elle) jau nekad nebūs atlaides. NEKUR. Pat ne mazdrusciņ. Pārējās var iet atpūsties. :-D