Agrais rīta putniņš- Beztēma!

Reitings 116
Reģ: 14.01.2012

Labrīt visām čikitām!

Šodien ir pilnīgs le fuck- man jāizskatās kā gurķītim, bet neesmu gulējusi ne minūti.

Kādai ir kādas idejas, ko darīt ja nu NEKĀDI nesanāk iemigt (aitu skaitīšanu izlaist)?(t)

Visām burvīgu un smaidu pilnu dienu (l)

19.01.2012 10:00 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
epizode :-D
19.01.2012 12:42 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
* katte, mana favorītepizode bija Audi sadauzīšana Opeļa vietā :-D
Skatījos Siguldā.
19.01.2012 12:45 |

10 gadi
Reitings 5631
labrīt!
atkal snieg! (l) man patīk sniegs! (l)
šodien jau esmu čakli pastrādājusi, tagad domāju, ka baigi gribētos brokastiņas, bet ir tikai šokolādes :-/ kolēģes ar šodien kavējas uz veikalu netieku :-/ laikam jau būs jāēd šokolāde.
vēl par vienu dienu esmu pietuvojusies braucienam! :-D un tikko atradu kad jābrauc nākamajā ceļojumā! :-D (l)
ar vienu kolēģi no rīta parunājām par analīzēm, neko sliktu nedomādams aizej nodot un tad sākas "lavīna" šitas p amaz tas pa daudz un sēdi uz tabletēm un vitamīniem un gaidi kad atkal viss ieies normālās "sliedēs". :-/
19.01.2012 12:46 |

Reitings 4129
* krāsa, ar analīzēm vienmēr ir "jautri", vismaz manas nekad nav normas robežās-vienmēr kaut kas par daudz vai maz. Un nekas nemainās-lietoju kaut ko vai nelietoju, ārstēju vai neārstēju. Nu jau esmu pieņēmusi, ka esmu analīžu ārpusnormu cilvēks. :)
19.01.2012 12:49 |

Reitings 2279
Labrīt!
Pāris lietas iz manas dzīves: kopš vakardienas man ir sajūta, ka šodien ir piektdiena. Izrādās, es neesmu vienīgā tāda, kolēģe šorīt uz darbu nāca pilnā pārliecībā, ka ir piektdiena! :D :D
Sniegs sagādā prieku līdz brīdim, kad sāc domāt par stāvvietas tīrīšanu! :D
Darbā ir daudz darba, plus vēl - šodien priekšā ir iepazīšanās ar jauno firmas vadītāju.. :D Nākšot personīgi sarokoties ar katru no darbiniekiem.. :D Redzēsim, vai viņš ir tik laipns, kā par viņu stāsta.
Vakar secināju, ka pēdējā laikā esmu redzējusi ļoti daudzas filmas, kas man sagādā patīkamas sajūtas.. un pēc redzētajām reklāmām - priekšā ir vēl ļoti daudz filmu, kuras man varētu patikt! :)

Nobeigumā par analīzēm, kuras apspriež krāsa ar Abaloni - no pieredzes varu teikt - ja gribat saņemt objektīvus rezultātus par organisma stāvokli (ja anlīzes nododat tāpat vien, lai uzzinātu, vai jums viss kārtībā, nevis akūtos gadījumos, lai noskaidrotu ko konkrētu), analīzes ir jāveic augusta beigās/ septembra sākumā! :) :D :D
19.01.2012 12:55 |

Reitings 4718
Labrīt!
Man laiks patīk, bet šodien bija grūti atnāk uz darbu ar kājām, jo ielas vēl nebija notīrītas.
Noskaņojums mierīgs un cerams, ka tā arī paliks visu dienu :-)
Par gulēšanu man nav nejausmas, guļu vienmēr kā mazs bērns saldā miedziņā. Dažkārt ir tikai problēmas, kad draugs ir komandējumos un esmu viena.
19.01.2012 13:01 |

10 gadi
Reitings 5631
Sunce, kapēc tieši tad???
es savējās nodevu novembrī, atklājās pārāk maz dzelzs, tagad dzeru dzelzi :-D bet pateikšu godīgi- tiešām jūtu to dzelzs iedarbību. kādus mēnešus vēl padzeršu tad jāskatās atkal analīzes. kolēģei pateica, ka vispār baigi sūdīgie rezultāti un ja pāris nedēļu laikā nepaliks labāki sūtīs uz slimnīcu. :-O
19.01.2012 13:02 |

Reitings 2279
krāsa - pēc ziemas mūsu organismos parasti ir daudz vairāk kaitīgo vielu, nekā pēc vasaras, kad ir uzņemta saules enerģija, viss sliktais ir izskalots ārā, pateicoties arbūziem un gurķiem, kuru vasarā ir pa pilnam. :) Tā vismaz man skaidroja mana ģimenes ārste un pagaidām, nu jau gadus 3, šī viņas ideja ir apstiprinājusies, jo man ir kaut kā veiksmīgi sanācis nodot analīzes divreiz gadā un secināt, ka viņai ir taisnība! :D Bet, protams, tas neattiecas uz nopietniem gadījumiem vai akūtiem, jo, ja šobrīd ir slikta pašsajūta, tad nevar gaidīt līdz augustam.. :D
P.S. Un labāk, lai tomēr analīzes uzrāda problēmas, ja ir slikta pašsajūta, nevis ir otrādi - pašsajūta ir sūdīga, bet analīzes ideālas! Tas ir briesmīgāk, jo tad nav ne jausmas, ko darīt.. :-|
19.01.2012 13:10 |

10 gadi
Reitings 5631
aizmirsu pašu svarīgāko- izstāstīt savu stulbo sapni - redzēju, ka viens draugs uztaisa pašnāvību, pašu pašnāvības brīdi neredzēju, bet visi apkārt sapnī par to runāja un es atradu atvadu vēstuli datorā...lasīju viņu un pie sevis domāju, kapēc es nevaru paraudāt, vnk nebirst asaras, bet ir nenormāli skumji :'-( vēl tagad atceros daļu no tās vēstules (t) un tad sapnī es saprotu, ka tas ir sapnis un stāstu visiem, lai tas nepiepildītos... :'-( murgs kkāds
19.01.2012 13:16 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
jā, es esmu tas gadījums, kad analīzes ideālas, bet pašsajūta reti tāda ir :-D ..tiesa, es to skaidroju ar savu domāšanu nevis reālām problēmām organismā.
19.01.2012 13:19 |

10 gadi
Reitings 3007
labs rīts! ja vien šo rītu varētu nosaukt par labu :-D
vakar pārslimoju ašo +38 grādi temperatūru :-( piedzinu sevi ar zālēm, nodzinu temperatūru, jo nedrīkst darb kavēt- šī ir mana pirmā nedēļa jaunajā darbā :-D nedrīkst uzreiz kavēt :-D bet pamazām jūtu, ka galva atkal kļūst dulla, nāk miegs :-/ varbūt es uz āderes sēžu??? :-O
vienīgais prieciņš, ka viss apkārt smuki balts (l) bet... šodien Rīgā sola +2 :-D tātad būs slapjdraņķis (e)
19.01.2012 13:42 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Pupsiks*, Tavā vietā es droši vien rīkotos tāpat, bet nedrīkst tik augstu temperatūru mākslīgi dzīt nost. Tas, ka Tev tagad galva dulla, ir tikai loģiski- medikamentiem beidzas iedarbība un tam nav absolūti nekāda sakara ar āderēm :)
19.01.2012 13:47 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Pastāstīšu savu pieredzi, līdz šim ja temperatūra bija, izgulēju, sadzēros siltas tējas, pienu, bet nekādas zāles nedzēru, taču pēdējo reizi gribēdama labu, uzreiz iedzēru Remantadīnu, nebija jau temperatūra, bet pirmās slimības pazīmes, rezultātā man bija problēmas ar sirdi, asinisriti, elpošanu 3 dienas, zvanīju ātrajiem, jo likās, ka sirds pārplīsīs pušu, rokas tirpa, nāca tāds vājums. Secinājums, ar ķīmiju tu varbūt nosit slimību bet tu bojā citus orgānus, sirdi, aknas, imunitāti.
19.01.2012 13:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
imunitāti nedomāju kā orgānu :-D
19.01.2012 13:52 |

Reitings 6324
Bļins, šodien visu laiku sevi lādu (e)
Vakar aizmigu 18.30 un pamodos nesen, gribēju vakar tikai stundiņu pagulēt, kā rezultā man tagad 2 parādi skolā, jo lekcijas jau protams pamatīgi nokavēju :-/
Es varu ar savu miegu padalīties - man tik daudz nevajag :-D
Ar vienu pasniedzēju visu sarunāšu, bet otra ir ragana no kuras visi baidās :-D
Sunce, man ar liekas, ka ir jau piektdiena, jo vakar likās, ka ir ceturtdiena :-D
Man bail skatīties to Kolka Cool, jo šķiet, ka būs briesmīga, pēc dažām pēdējām latvju filmām tā šķiet (t) Mani tagad draudzene strostētu, jo pat drīz būs jauno latvju filmu autore un es, redz, nenovērtēju mūsu kultūru :-D
Lai Jums visām foršāka diena, kā man :-)
19.01.2012 13:54 |

10 gadi
Reitings 10290
Es ar uz Kolku negāju, jo bail vilties pēc pēdējām LV filmām.
Kādreiz bija visādas pozitīvas filmiņas - Limuzīns utt.
a tagad.

UG arī pastulbs, bet smieklīgs, tam ir auditorija milzīga, bet gan jau jaunie "superrežisori" nodirš, tikai paši ar savu "augsto" mākslu diez ko panākt nevar.
19.01.2012 13:58 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Kolkā nav īsti, kur vilties!Parasta, reālistiska,parupja filma par pāķu dzīvi!
19.01.2012 14:04 |

10 gadi
Reitings 3007
piedodiet, bet es šodien mazliet pastrādāšu un iešu mājās, un rīt ārstēšos. viena kolēģe jau nokrita- viņa it nemaz vakar nešķita slima. kaut kāds vīruss plosās :%27-( mana mamma jau satraucās, ka gripu būšu noķērusi...
19.01.2012 14:12 |

10 gadi
Reitings 3007
par LV filmām- tās ir briesmīgas! man neviena no jaunajām filmām nepatīk. vecās gan ir labas un var skatīties atkārtoti ;-)
19.01.2012 14:13 |

Reitings 2943
Mabu rītu!

Jūs par bezmiegu, bet es par miegu- es varētu iet gulēt uzreiz pēc darba un ceties atkal no rīta lai ietu uz darbu. man visu laiku gribās gulēt un kaut esmu izgulējusies (brīvdienās) man staigājot pa veikalu vai kur citur vienmēr nāk žāvas tik traki ka asaras acīs. :-D Man šitā parasti ir pie lielas slodzes! :-/

Zinu, ka dīvaini- bet vakar ejot gulēt es iedomājos par to kāpēc Abalonei ir tieši tāds niks. :-D

Abalone, kapēc tev ir tieši šāds niks? :-D

Runājot par analīzēm- man parasti tās ir normas robežās ar nelieliem izņēmumiem neatkarīgi, kad esmu nodevusi tās analīzes. Bet man drausmīgi bail iet un nodot tās asinis, jo vienu reizi tas izvērtās ļoooti slikti un tagad man nāk parasti mamma līdz, bet es tāpat esmu nervu kamols. (t)

Vecās latviešu filmas ir klasika, bet daudzas jaunās ir vienkārši sū! :-D vienīgi Ugunsgrēku es varētu skatītīes visu dienu! (l)
19.01.2012 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)