Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

..Un ko lai domā?! ;(

Reitings 360
Reģ: 29.01.2009

Man ar draugu pēdējā laikā neštimmē kaut kā. Jo es jau otro nedēļu neesmu viņu redzējusi. Finansiālu apsvērumu dēļ. Bet ne par to ir runa.

Mēs abi esam nestrādājoši, jauni un dzīvojam ar vecākiem kopā. Katrs saviem.

Abi savu ikdienu pavadam mājās, vismaz es.

Nu ok, viņš iespējams varbūt arī, bet neesmu par to droša. Lai gan viņš vispār ir tāds cilvēks kam riebjas izziet sabiedrībā.

Man ir nelāgas aizdomas ka kaut kas notiek man aiz muguras.

Jo mēs praktiski nesazināmies ne caur sms , ne internetu pa dienu.

Skypā viņš reāli parādās tik ap šo laiku. Tad jautājums - ko viņš dara visu dienu?

Un vēl kas, viņam ļoti patīk spēlēt interneta spēles , un šis process bieži ieveilkās pat gandrīz līdz rītam.

Un es viņam tā vienkārsi pajautāju, kāpēc neraksta . Viņa atbilde uz manu jautājumu ir sekojoša '' Ja man ir ko tev teikt ,es uzrakstu , ja nav tad nav! '' Un viņš man ir teicis , ka lai nerakstu tikai tāpēc ''lai man nav sirdsapziņas pārmetumi '' , ka nerakstu. Ceru ka sapratāt!

Es nezinu ko darīt, mums attiecības jau ir gandrīz gadu.

Es pat vairs nezinu, esmu izmisumā. Mums kopā ir šis tas darāms vēl , bet es jau nezinu vairs vai maz to darīt..

man ir bail nedaudz par manu nākotni. A ja nu mani pamet un palieku viena svešumā? Ko nu?! Bet no otras puses , es viņu mīlu...

17.01.2012 22:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pec tava rakstita liekas ,ka vinu kaut kas nospiez-kaut kas vinam nedod mieru!Man liekas ,ka vins spele tas spelites tiesi tapec ,lai "aizmirstos" no ta ,kas vinu dara nervozu !Pamegini ar vinu parunat par jusu kopejo nakotni? :-)
17.01.2012 22:26 |

Reitings 360
Taču kad esmu ar viņu , tad man tiek visa viņa uzmanība.
Bet kāpēc viņš nevarētu man veltīt varbūt ne tādu pašu uzmanību kā esot klātienē , bet vismaz kaut cik arī sazinoties caur internetu,uzrakstīt ,pazvanīt? Vīrieši ir tik neizprotami.

Kad viņam jautāju , ko viņš ir darījis visu dienu , atbilde viena - neko īpašu, to pašu ko parasti. Spēlē spēlītes un tv skatās, bet nu cik to var ? Un vispār , man nelāga nojauta ka bāž man batonus ausīs.

(e)
17.01.2012 22:27 |

Reitings 360
Bet kāpēc viņš nevarētu man veltīt varbūt ne tādu pašu uzmanību kā esot klātienē , bet vismaz kaut cik arī sazinoties caur internetu,uzrakstīt ,pazvanīt? Vīrieši ir tik neizprotami.

Kad viņam jautāju , ko viņš ir darījis visu dienu , atbilde viena - neko īpašu, to pašu ko parasti. Spēlē spēlītes un tv skatās, bet nu cik to var ? Un vispār , man nelāga nojauta ka bāž man batonus ausīs.

(e)

Reitings 360

(e)

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
spēlītes spēlē līdz rītam un tad līdz vakaram guļ. Tā vismaz ir ar manu vecāko brāli.
17.01.2012 22:28 |

Reitings 360
ui, piedošanu. Kaut kas te uzkārās. xD
17.01.2012 22:28 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tu esi kaut kur ārzemēs?
Kā var mīlēt cilvēku ,kuram dators svarīgāks par meiteni :-O
17.01.2012 22:30 |

Reitings 360
Nē ,es neesmu ārzemēs . Mēs abi esam šeit LV. Viņš esot teicis ka esmu viņam svarīga. Bet ko līdz neesmu tuvumā , tā °''viņš viss ir datorā''! Ieurbies!

17.01.2012 22:33 |

Reitings 1242
Ja drīkst zināt, par to kopā darāmo ir domāts braukt uz ārzemēm? :-/
Ja, jā! Tad iesaku tikt ar jūsu attiecībām skaidrībā, pirms aizbraucat, lai tiešām nepaliec viena svešumā... :-)
Arī mans draugs spēlē spēlītes, bet tas ir tāpēc ka visu nedēļu netiek pie i-neta, darba apstākļu dēļ, tāpēc vien man jādala mana uzmanība ar pc :D
17.01.2012 23:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)