Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ēģipte

Reitings 488
Reģ: 18.10.2009

Tās meitenes,kas bijušas Ēģiptē, vēlos uzzināt jūsu viedokli. Varbūt varat pastāstĪt, kas kurā vietā (Šarmelšeihā vai Hurgadā) Jums patika.

Man jāizdara izvēle starp šarmelšeihu vai hurgadu. :)

17.01.2012 15:46 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Nopērc ūdenspīpei tabakas (l)
Ja Tev nav ūdenspīpe, nopārdosi man tabaciņas :-D
Diemžēl, par jautājumu viedokli nevaru sniegt :)
17.01.2012 15:51 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi Hurgadaa. Patika, bet vairaak par nedeelju tur nav ko dariit. :) Esmu dzirdeejusi, ka Sarmelseiha ir mazliet labaaka. Viesniicas abaas vietaas apmeeram vienaadaas cenaas, taa ka izdevumu zinjaa starpiiba nav nekaada. Arii no apskates objektu viedoklja starpiiba nav liela - ja grib redzeet kaut ko no veestures, tad jaabrauc uz Luksoru un no abiem kuurortiem attaalums uz turieni ir ampeeram vienaads. Viss paareejais ir atkariigs no viesniicas (resort), ko tu rezervee, jo visapkaart taapat ir tikai tuksnesis.
17.01.2012 16:08 |

10 gadi
Reitings 485
Visur, kur lasu, aktuāla tēma :-D Manuprāt, forši un izsmeļoši ceļojumu apraksti ar pieredzi ir draugos pie ceļojumu sadaļas, jo, piemēram, man personīgi nesanāk tik interesanti un sulīgi pastāstīt.
Esmu bijusi gan Šarmelšeihā, gan Hurgadā. Uz Ēģipti ar ģimeni parasti braucam, lai slinkotos un atpūstos. Kūrorti diezgan līdzīgi. Man patika ekskursijas diena - braukšana ar kuteri, snorkelēšana. Šarmelšeiha ir tipiska tūristu pilsēta, vietējie pārsvarā tikai apkalpojošais personāls, pārdevēji. Hurgada citādāka, interesantāka likās, varbūt tāpēc, ka mans tētis ir īsts Ēģiptes fans, brauc katru gadu un ved mūs uz netūristu vietām, piemēram, ēstuvēm ielas malās :-D Nezinu gan šobrīd, cik droši tas būtu.
Protams, ir interesantas ekskursijas uz piramīdām, Mozus kalnu vai Luksoru, bet man patīk gulēt baseina malā, baudīt sauli vai snorkelēt un skatīties zemūdens krāsainos skatus.
Kā suvenīrus esam veduši ūdenspīpes tabaku, smaržīgās eļļas, ļoti laba bija eikaliptu ar kaut ko, kas iesnas momentā aizdzen, sarkanā tēja.
17.01.2012 16:29 |

Reitings 4129
Iesaku tikai un vienīgi Šarmelšeihu, jo Hurgadā nav koraļļu rifi, virs kuriem pasnorkelēt un pavērot smuko zemūdens pasauli. :) Šarma pati par sevi skaitās labāka nekā Hurgada. Pati esmu bijusi tikai šarmā un Hurgadai izbraukusi cauri, bet tā mani neuzrunāja. :)
17.01.2012 16:57 |

Reitings 15092
Te laba info: http://ej.uz/rpae
17.01.2012 17:00 |

10 gadi
Reitings 5929
Es atkal tikai par Hurgadu :D Galvenokārt, jo tur var redzēt arī daļu no īstās Ēģiptes, nevis tikai saulainos kūrortus. Vismaz man labāk patika redzēt arī to skarbumu. Un galīgi nevar teikt, ka nav zemūdens pasaulē, ko redzēt, bija gan rifi, gan viss pārējais, interesantāk, protams, ja dziļāk jūrā iebrauc.
17.01.2012 17:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits