Visur, kur lasu, aktuāla tēma :-D Manuprāt, forši un izsmeļoši ceļojumu apraksti ar pieredzi ir draugos pie ceļojumu sadaļas, jo, piemēram, man personīgi nesanāk tik interesanti un sulīgi pastāstīt.
Esmu bijusi gan Šarmelšeihā, gan Hurgadā. Uz Ēģipti ar ģimeni parasti braucam, lai slinkotos un atpūstos. Kūrorti diezgan līdzīgi. Man patika ekskursijas diena - braukšana ar kuteri, snorkelēšana. Šarmelšeiha ir tipiska tūristu pilsēta, vietējie pārsvarā tikai apkalpojošais personāls, pārdevēji. Hurgada citādāka, interesantāka likās, varbūt tāpēc, ka mans tētis ir īsts Ēģiptes fans, brauc katru gadu un ved mūs uz netūristu vietām, piemēram, ēstuvēm ielas malās :-D Nezinu gan šobrīd, cik droši tas būtu.
Protams, ir interesantas ekskursijas uz piramīdām, Mozus kalnu vai Luksoru, bet man patīk gulēt baseina malā, baudīt sauli vai snorkelēt un skatīties zemūdens krāsainos skatus.
Kā suvenīrus esam veduši ūdenspīpes tabaku, smaržīgās eļļas, ļoti laba bija eikaliptu ar kaut ko, kas iesnas momentā aizdzen, sarkanā tēja.