Varbūt kāds/kāda vēlas no cita operātora(varbūt arī priekšapmaksas karte), pāriet uz Tele 2 uz tarifu plānu Meteorīts 4, līgums uz 6 mēneši. Pati jau lietoju 1.5 gadi esmu ļoti apmierināta.
Ej tu ar to TELE2 :-D Man tikko atnāca rēķins par 8ls, lai gan esmu norunājusi 54min ar citiem tīkliem -par to 4,50ls (apmēram bija) un vēl 2ls jāmaksā par to vien, ka man ir tas pieslēgums! Sanāk, ka tiešām tā BITE izdevīgāka, jo maz runāju, bet saņemu neadekvātu rēķinu.
Ej vai neej, bet Tev tiešām šķiet ka gribētu pagarināt līgumu ja mani šis pakalpojums neapmierinātu, es tiešām ļoti daudz runāju pa telefonu un neskatos uz kuru operātoru zvanu un minūtes neskaitu, atsevišķi nākas maksāt par sms.
piekrītu @paris. no visiem operatoriem tele2 nepatika visvairāk. mammai rēķins bija pat 60 (!!) lati, bet, kad pazvanīja un sāku bļaut, tad pateica, ka kļūmīte un jāmaksā 25Ls (s)
fui. esmu tikai par biti.
Man visu laiku bija savējie 2. Protams, zemāk par 10ls mans rēķins nekad nav bijis. Un es neteiktu, ka daudz zvanu/rakstu uz citiem tīkliem.
Tagad pārgāju uz NR.5, pastīšos kā būs. Ja nekas nemainīsies, tad arī domāšu, ko darīt.
Man sākumā bija līgums uz gadu, pēc tam viņi pagarināja vel uz pusgadu, pāsi piedāvāja, bet tagad viņi prasa lai atvedu no cita operātora un tad man tikai pagarinās uz vel 6 mēnešiem