Zinu, zinu, ka te neviens nekliedz pēc atsauksmēm, bet šī bija briesmīgākā komēdija (izrāde), ko biju redzējusi. Tik lēts humors. Man ir radies iespaids, ka, ja nevar sasmīdināt publiku ar kvalitatīviem jokiem par JEBKO, tad spiež uz seksa jokiem. Nu, tādā dzerstiņu līmenī. Visa zāle smējās, bet es tiešām nesapratu - par ko?
Esmu dzirdējusi 3 atsauksmes - pēc pirmā cēliena nevajag iet mājās, jo otrs esot mazliet labāks. :-D
Bet kopumā nevienam nepatika, labi, ka neaizgāju, jo ļoti gribējās.
Drīz iešu uz Marlēnu, un visiem varu ieteikt Amadeju - labākā izrāde, ko esmu redzējusi. :-)
ņam, ņam - nebīsties mana viedokļa. :-D Es saku - visa zāle smējās. Tu tikpat labi vari būt viena no viņiem. Mani vienkārši neuzjautrināja tie lētie seksa jociņi, lai arī man ar humora izjūtu tiešām viss ir čiki. Un tādi man pat liktos smieklīgi iedzērušu draugu izpildījumā. Teātrī es gaidu bišķiņ vairāk. :-D
Man arī 6dien jāiet uz šo izrādi :-D Aizdomājos, vairākas negatīvas atsauksmes. Atceros, ka Nikolette rakstīja, ka bija sajūsmā par šo izrādi.Nu redzēs ;-)
Man gan patika Primadonnas. :-) Protams, tas nav šedevrs, bet gan jauka atslodze pēc garas darba dienas - viss viegli saprotams, nav jākoncentrējas un smieklīgi.
Ar vīru nav viegli - man tā gan patika, tikai tur arī tādi lētie joki, viegla izrāde bet tas kā aktieri tēloja bija super, Žagars un Rešetins jau nu vispār. Biju pārsmējusies līdz asarām. :-)
Man patika ''Primadonnas''.Varbūt tāpēc,ka man bija īstais noskaņojums(tajā vakarā es nebiju gājusi uz teātri filozofiju un augsto mākslu meklēt).Turklāt,man patīk kā Rešetins tēlo.
Man patika arī ''Ja mana sieva uzzinās'' un ''Manu sievu sauc Moriss''.
Salīdzinot ar Primadonnām, "Ar vīru nav viegli" bija pērle manā skatījumā. Lai arī tur bija līdzīgi joki, tie tika izspēlēti un pasniegti krietni labāk.
Tā seksa kustību atdarināšana, kas Primadonnās atkārtojās ik pēc laiciņa, padarīja izrādi ļoti nebaudāmu. Un tas nemaz nebija smieklīgi.
Izrāde vairāk piemērota cilvēkiem, kuri ar kultūru un teātri ir uz Jūs.
Taču, ja zini, kas ir labs un kvalitatīvs humors, te īsti nebūs ko meklēt.
Luīzeluīze, es redzēju Maskavas teātra versiju par šo izrādi. Un tā tiešām bija laba - mēs ar mammu smējāmies visas izrādes garumā, turklāt aktieri bija ļoti forši. Dmitrijs Djuževs bija vienkārši lielisks neveiklās māsas lomā :D Latviešu versiju redzējusi neesmu, bet atsauksmes esot labas.
"Ja mana sieva uzzinās" mani vēl tikai gaida. Bet zinu, ka būs laba.
No Džilindžera komēdijām laikam sāku izaugt - jo vairāk redzu, jo vairāk visas šķiet vienādas. Gandrīz. Taču tās ir teju vai vienīgās, kurās var baudīt MŪSDIENĪGU tērpu krāšņumu. :-)