Hirro-kuri tad ir tie skaistie latvieshu vaardi?? maartinjhs toch nav skaists vaards...peeteris,zigis vai modris? haha..man latvieshu vaardu liekas pabriesmiigi-itsevishkji viirieshiem. sievieteem veel ok.
Uzvārds diezgan pateicīgs ārzemnieciskiem vārdiņiem. Tā kā drīzāk Olivers vai Patriks, nekā Kārlis. Vai arī Patriks Olivers Pimbers. Var taču likt divus! :-)
No meiteņu vārdiem, manuprāt, jebkāds der. Labi skan, ja vārds un uzvārds ar 1 burtu. Piemēram, Paula, Patrīcija. Tik pat labi vari likt arī Zane, Emīlija, Kate utt. Meiteņu vārdi ar šo uzvārdu šķiet, ka visi izklausās labi.
Meitiņa būs Pimbere :-)
Arī visu laiku sliecos uz 2 vārdiņiem, bet tagad sāku domāt vai to vispār vajag, jo abos jau šā vai tā nesauks..hmm :-/ un grūti manu prāt atrast 2 vārdiņus, kuri skan labi kopā gan savā starpā, gan ar uzvārdu!
Man arī liekas, ka Karlīna Pimbere būtu forši, tā ekstravaganti, jo tādu uzvārdu nebiju dzirdējusi. :)
Bet es vispār par tiem diviem vārdiņiem nesen dzirdēju,ka ja ir divi,tad ir arī divi sargeņģeļi, un viņi nezina,kuram jāsargā,un tad iznāk,ka ne viens,ne otrs pieskata cilvēku. Kaut gan stulbi. Eņģeļi jau ir uz personu nevis uz viņa vārdu/vārdiem.. Nezinu,es ar māņticīga,neklausieties manī :D
Edgars Pimbers, Artūrs Pimbers. :) No Taviem nosauktajiem Kārlis.
Es pilnīgi neatzīstu visus tos ārzemju vārdus. Man riebjas tie Markusi, Danieli, Patriki utt. Mums pašiem ir skaisti, skanīgi vārdi.
Meitenei liktu vārdiņu Ērika :-)