Lai priecājas par citām?

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010

Tagad jau ir tāda sajūta,ka esmu uzvilkusies līdz galam.Sagruzījusies.Lieta tāda.Viņam visur ir kailas sievietes,kad nejauši ieeju istabā,kad šis sēž pie kompja,nospiež nost,piesēžos blakus,kad viņš sērfo netā pa tel.tur ar tieši kaut kādas plikas atkal.Pludmalē neviena nepamanīta garām nepaies,tiks pat vel nofochēta.Viņš novelk filmas,kuras mums jāskatās kopā,reti kura ir tāda,kur nav perversas seksa ainas utt.Man tagad sajūta,ka es jūku pratā...kad teicu,ka mani tas nomoka,ja tā ir tik liela viņa dzīves sastāvdaļa un es gribētu,lai ir drusku mazāk,vai skatās,tā lai reizēm nepamanu...(tad viņš saka,ka kaut ko slēpt attiecībās neesot labi).. Bet teica,ka nevarot man palīdzēt, man tas esot jāpieņem...

Kas ir tā robeža,līdz kurai man jāpieņem?Vai risinājums būtu- man jāiet pie psihologa,ja nespēju veselīgi uztvert to visu? :-(

Jo viņam ir stingra pārliecība,ka viņš ir pilnīgi normāls un neko sliktu nedara,jo tikai skatoties,pie citām tak neskrienot.

Es pat nesaprotu,pa kuru brīdi viņš mani ir novedis līdz tam,ka nespēju paskatīties PAT seksīgus mūzikas videoklipus,kad viņš ir blakus!!

Kā lai to krupi norij un tiek pāri,lai es spētu ar vienaldzīgu seju vērot,kā viņš ikdienā to visu skatās...?

Es jau tā cenšos viņam kādas seksīgas bildītes uztaisīt,jo viņam baigi patīk..Bet sajūta,ka viņam vajag visas pasaules sievietes pētīt..ka nav gana..

Mums attiecības ir super,ja vienīgi nebūtu šā visa..

Bet varbūt man tas vnk jāpieņem un jādzīvo..tāda,kā dzīves mācībstunda,lai es iemācītos nebūt egoiste,ļaut vīrietim priecāties par citām?

Jo jūtos tagad tā, it kā bez iemesla gandēju attiecības,veidojas kašķi..un pie vainas esmu vienīgi es.. un atbildīga par to,kas varētu notikt starp mums,ja tā turpināsies,atkal es.

Kā lai savācos... jo šobrīd jūtos ļoti draņķīgi un man šīs attiecības ir svarīgas...

16.01.2012 15:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu tie ir vnk viriesi! citam vairak , citam mazak!
domaju, ka slikts jau tas nekas nav, bet tiesam vai tas ir jadara tik biezi(izklausas pec apsestibas)???

p.s kad satiku savejo, vinam gulamistaba ari bija pamela pie sievas un britnija jauniba telefona ieladeta. nu likvideju sis bildes! pietam vina vecuma tas ir mulkigi ta darit. sitadus visus plakatus , lai liek tini.
16.01.2012 17:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tak vinam vienkarsi pusmuza krize ir sakusies!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
16.01.2012 17:13 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
a tu sāc pa māju izlikt puskailu vīriešu bildes. Nē nu protams, no tā viņš nemainīsies un nez vai kas labs tur var sanākt.
Pēc maniem ieskatiem 36 ir diezgan daudz, pieļauju, ka tu esi gadus 10 jaunāka. Te būtu laiks izvērtēt, kāda ir viņa attiecību pagātne un kas ir tas, kas jūs tur kopā.
16.01.2012 17:24 |

Reitings 285
Aguciiti
Nu iespējams esmu trāpījusi viņu satikt,tieši uz to pusmūža krīzi.
Turklāt bieži vien,kad šis uz mani kaut ko apvainojies,viņš apzināti mani kaitina ar tām plikajām vecenēm,jo zina,ka ar to man var iegriezt.

Dorota
Iepriekšējās attiecības bija ļoti ilgas, ņemot vērā,ka viņam jau ir 36,tad varat iedomāties.Un beidzās tās ļoti negatiivi.Satikāmies pagājušajā gadā.
Iedomājos,ka pēc šķiršanās šis izbaudīja brīvības garšu un visticamāk nespēj vēl nolaisties uz zemes,galvā tikai sievietes un doma,ka varbūt ir kāda vēl labāka,varbūt tā,kas blakus vēl nav īstā..tapēc nedaudz šauj pār strīpu ar to lūrēšanu..
16.01.2012 20:05 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Megan Fox, ai kā es tevi saprotu.
Manam arī datorā ir galerija ar vecenēm. Visādas populārās - par tām man vienalga, lai skatās un priecājās par mākslīgo skaistumu. Bet ir arī man zināmu-pazīstamu meiteņu bildes un tas mani tracina ārā. Un tas tiešām rada kompleksus, jo ir sajūta, ka tepat blakus staigā vecene, ko viņš iekāro, bet kopā viņš ir ar tevi apnikušo pleksti..
Bonusā viņš meloja man par to galeriju - ka tādas neesot. Rezumējot šo visu man viens labs cilvēks pateica - mazi meli vienmēr noved pie lieliem. Līdz ar to, nevaru viņam vairs uzticēties.

Ja viņš ar to tev liek justies fiziski un morāli slikti un to nerespektē, tā ir totāla cieņas graušana. Labāk tad pasaudzē pati sevi un savus nervus... lai jau viņš apmierina savu (kā zakjis teica) aizkavējušos pubertitāti viens pats, ja jau nav gatavs atteikties tevis dēļ un liek tavai pašcieņai ciest.
16.01.2012 20:28 |

Reitings 285
Jā,viņam kompī ir pat dzīvē paziistamu meitenju foto peldkostīmos,vinja bijushās sievas draudzene(smuka,ideālu augumu,krūtīm) un veel citas.Nezinu vai kailas,bet ticu,ka arī tādā veidolā viņas tur ir..
Tieši tas ka tās ir viņam paziistamaas,man veel vairaak sāp..
Pofig,paardziivotu taas no neta bildes,bet paziistamās - ir taa kaa gruutaak pieņemt.. :/
Es jau vinjam esmu teikusi mieriigi - ja vēlies tik ljoti apbrinot sievietes,lai dara to viens pats,tad es pie vinja nedziivoshu,bet gan atseviskji... lai vinsh izbauda to visu kaartiigi,ja reiz veel ir taada gribeeshana..
Teica,ka neveelas taadu variantu un mani nelaidiis prom.. jo bail pazaudeet..

16.01.2012 20:51 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
kas tās par attiecībām, ja pat tad, kad izstāsti, kā jūties, viņš negrib kaut pussoli panākt pretim? :-/
16.01.2012 20:54 |

Reitings 306
Menda, tas saucās egoisma idiotisms. :/
16.01.2012 21:01 |

Reitings 285
Reāli viņš ir ļoti saprotošs,pārējās dziives jomās mēs saprotamies vnk ideāli,un juutamies labi.No viņa plūst pilnīgi siltums,mīlestība.. bet kā pie apvāršņa paraadaas shii probleema - tā viņš pilniigi liekas ka uzcelj sev priekšā sienu - ''Es neko sliktu nedaru,tu mulķīgi uzvedies...'' Un tajaa briidii man liekas,ka runaaju ar koka kluci,kam nekas neaiziet.Visu mees vienmer varam izprast,izrunaat.. bet shii teema ...It kaa kaut kāda dziives nepieciešamiiba - gaiss,ūdens,zeme,pliku sieviešu foto un video.
Vinjam ir svariigi kaa juutos,bet vinsh shajaa probleemaa man nepiekaapjas un paliek pie sava,ka es totaali paarspiileejot.
16.01.2012 21:04 |

Reitings 285
Shii ir vieniigaa probleema,kas pastaav muusu attieciibaas..
Laikam attiecībā uz šo vinsh tiešām ir egoists.. - man patiik un es skatiishos.
Vinsh negrib mani pazaudeet,bet ar sho visu vinsh tikai baida mani prom..
16.01.2012 21:07 |

Reitings 306
Identiska situācija - par to koka kluci ar kuru izrunāt var visu, tikai ne šo. Ai, nu acīmredzot ir džeki, kam šajā ziņā pilnīgi pofig, kā jūtas tuvais cilvēks.

Ko lai saka. Priecāties vai raudāt, ka neesmu vienīgā..
16.01.2012 21:14 |

Reitings 306
Megan Fox, iedod lūdzu savu e pastu.
16.01.2012 21:15 |

Reitings 285
Bet ta ir vienīgā tēma,par kuru viņam uz mani uzspļaut..
Vai tiešām visu pasaules sieviešu skaistums ir tik vērtīgs,lai pazaudētu savu vienīgo sievieti,kas atrodas blakus..?Nesaprotu kādēļ tam tiek piešķirta tāda vertiiba.
16.01.2012 21:18 |

Reitings 285
16.01.2012 21:19 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Vispar, kad tas tuvais cilveks meklee tuviibu ar Tevi, tad vajag to sniegt. Nu kaut kapec tak tas Meganas Foxas virietis ir skirtenis, ar kaadu vinam nav sapaseejis taatad.
16.01.2012 21:20 |

Reitings 285
Viņš grib lai esmu blakus,jā..
Bet no otras puses,kapēc mani reizēm pat apzināti ķircina ar tām citām sievietēm..?
Nu šķirtenis tādēļ,ka no viņa aizgāja pie cita..
16.01.2012 21:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ieteiktu vinam skatities tas bildes tad ,ka tu neesi klat!Tu nezini,negribi zinat un viss!Mes nevaram cilveku izmainit-mes varam kaut ko ieteikt,pieskanoties,sadzivot ar divainibam utt!Vinam tas ir svarigi varbut tapat,ka citam cilvekam klausities operu no rita lidz vakaram! :-)
Es savas attiecibas esmu nostadijusi sis lietas ta,ka lai klausas ,piemeram, operu kaut visu dienu,bet tad kad es esmu majas ,velos ko citu...!Es tiesam nespeju klausities operu visu dienu...tas tads piemers! :-P
Jo vairak tu doma par so visu ,jo tev grutak-tev jatiek vala no sim domam!Megini! :-)
16.01.2012 21:26 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Taa cita ar varbut aizgaja, tapec, ka kjircinaaja...
16.01.2012 21:27 |

Reitings 285
Emmanuelle
To es viņam esmu teikusi.Negribu kādam kaut ko aizliegt,ja to patīk darīt.
Teicu,dari to,kad neesmu blakus,darbā,vai citur.Bet pagaidām bez rezultatiem,liekas ka tiešām aizrāvies ar manis apzinatu ķircināšanu.. :-/
Mans gramatu plaukts strauji pildās ar attiecīgo literatūru.. lasu par attiecībām,vīriešiem,cenšos atrast kur ir tā vaina,ar ko jasāk,lai kaut kas mainītos.Lasu pozitīvas lietas internetā, taa teikt visu,kas mani noturētu uz viļņa un es nepazaudētu sevi šajās attieciibaas bet gan atrastu risinaajumu,kaa abiem justies labi.
16.01.2012 21:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pec tava pedeja ieraksta liekas,ka sim cilvekam ir tadas "sadistiskas tieksmes"-liekas ,ka vins labi jutas ,otru kaitinot-tas man nepatik! :-O
Ir tadas sievietes,kas labi jutas ,ka vinam dara pari...es soreiz nedomaju tiesi sisanu,bet sava zina ,ja vins tev dara pari un tu sadzivo ar to ,tad esi "mazohiste"-tu lauj vinam sev darit pari...!
Man biezi liekas,ka es ari piederu pie tam sievietem,kuras laujas...pec tam pati zelojos-esmu cietejas loma! |-)
Noteikti jacensas tikt ara no cietejas lomas...!Man tas varbut ir raksturigs citos apstaklos-darba utt.Tagad loti piestradaju pie ta,lai izmainitu "speles noteikumus"! :-)
16.01.2012 21:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits