Čau, dāmas... Man vakar vakarā notika, kas tik dīvains, reāli pārbijos ne pa jokam :o Gāju gulēt, gulēju uz vēdera, migu tā kā jau ciet, pēķšņi saprotu, ka visu laiku labās kājas pēda sāp, sāku pārlikt, grozīt, beigās saprotu, ka man viņa visu laiku tirpst! (zieniet tāda sajūta, kad noguļ un tad ''attiet'') , sāku masēt spiest, bet neiet atpakaļ, beigās domāju ai labi, gan jau pati atties, bāc un neattiet, beigās sākās tāda sajūta, ka viņu kustināt grūti un tā tirpoņa pāriet uz ikrien, karoč vienvārdsakot, es cilvēks panika, protams , krietu panikā, sāku domāt visādus murgus, ka man tur moš trombs utt. līdz laikam tapēc man sākās šausmīgi drebuļi un panika, ka man kkas notiks :o reāli pamodināju mammu domāju jau, ka jāsauc ātrie.. bet tad sāku domāt, ko es viņiem teikšu un mēģināju aiziet gulēt... it kā pamodos viss ok šodien, bet tā kāja tāda vāja, tā kā muskuļi sāp un tirpst pirkstgali... nesaprotu, kp tagad darīt, gaidīt, kad pāriet, vai tomēr celt paniku un iet pie ārsta? Kādai varbūt ir gādījies līdzīgi?