Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kur izlikt naidu?!

 
Reitings 62
Reģ: 21.10.2011

parasti neesmu no tām, kas ilgi sevī tur kaut kādu sāpi, vienmēr ātri tieku pāri, aizmirstu u.t.t. visu laiku šķita, ka tā ir arī ar nesen pajukušām attiecībām ("nesen" - 2 mēneši, attiecības bija gadu) - beidzot izšķīros, beidzot esmu laimīga! tomēr tikai šovakar sev tā īsti atzinos, ka manī visu laiku gruzd nežēlīgs naids pret to cilvēku. attiecības bija murgs - strīdi, kautiņi, mantas dragāšana - viss, ko normāls cilvēks vispār nepieļautu. nožēloju, ka to gadu tā vispār pavadīju. tagad esmu laimīga, pat ļoti! tomēr ievēroju, ka katru vakaru, kā vien ir laiks klusumā padomāt, aizdomājos līdz tam visam un manī ir tik daudz negatīvisma! nekad neesmu mācējusi dusmoties, vienmēr esmu bijusi samērā nosvērta, bet nu tagad tās atmiņas tā liek asinīm uzbangot! zinu, ka pagātne jāatstāj aiz muguras, un zinu, ka to arī māku izdarīt!! bet pirmoreiz mūžā reāli ir tā, ka gribas to cilvēku uzspridzināt, tikai tad būs miers (t) atceroties visas tās šausmas, pašai raudiens nāk, cik daudz esmu zaudējusi - gan draugus, gan normālas dzīves mēnešus, arī tīri materiāli, jā.

laiks visu dziedē.. tikai es pirmoreiz saskaros ar kaut ko tik iekšēji sāpīgu un nu jau šķiet, ka vairs pat sevi nevarēšu kontrolēt (t) gribas tik vien kā laiku pagriezt atpakaļ un viņu nekad nesatikt (t)

vajadzēja man to kaut kur izlikt, savādāk vispār negulētu. varbūt dalieties pieredzē, kā sanācis ar šādām situācijām sadzīvot? vai arī vienkārši pastāstiet kaut ko labu... :-/

16.01.2012 02:49 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
ja tev ir fotogrāfijas, tad sazīmē visu ko virsū, vai fotošopā izķēmo vai kā. Un pati pēc tam izraujies kādu dienu ar distancenēm pa mežu paslēpot, ja ir iespēja. iztērēsi lieko enerģiju un galvu izvēdināsi.
16.01.2012 02:55 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009


visam, kas notiek, ir sava nozīme. Tu nezini, kas Tevi gaida un iespējams, ka tas ir kaut kas ļoti labs, ko Tu pat nevari iedomāties un kas nevarētu notikt, ja Tev nebūtu šīs pieredzes ;-)
16.01.2012 03:03 |
 
Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Es nezināšu ko ieteikt, bet pasakies par to pieredzi, kas Tev tika sniegta. Nākotnē tā Tev palīdzēs būt stiprākai, nekļūdīties savās izvēlēs. :-) Es Tavā vietā paklausītos kādu plosošu mūziku, lai iztrakotos, un pēc tam, lai nomierinātos, izietu pastaigā.
16.01.2012 03:08 |
 
10 gadi
Reitings 3177
Reģ: 29.01.2009
No kļūdām mācāmies.

Nav bijusi gan tik traka situācija, bet..izlasot tekstu, sapratu, ka, ja man sēdētu tāāaads naids iekšā, tad laikam vnk vienu vakaru sēdētu, saplēstu (nu tā brutāli), kas atgādinātu par to laiku un cilvēku, sadedzinātu. Vnk tādā veidā izliktu dusmas un naidu. Un tad apsolītu sev, ka nevienam neļaušu tā darīt man pāri.
16.01.2012 03:10 |
 
Reitings 62
Reģ: 21.10.2011
tur jau tā lieta, ka manī bez maz vai divi dēmoni plosās - sākumā atceros, cik viss bija labi, un tad nāk tāds riktīgs melnais posms pāri, kas to visu iznīcina... (t)

no savas dzīves jau esmu izslaucījusi visu, kas ar viņu jebkad saistījies, un vienmēr sevi mierinu - vismaz zinu, kā vairāk nedarīt. bet nu tās dusmas tomēr nereti ņem virsroku, pat tagad, kad viss jau ir aiz muguras - iznīcināts, aizmirsts, norakts... joprojām atdzimst kkāda dusma.

bet paldies par ieteikumiem!
savā ziņā, pat tos lasot vien, nomierinājos :-)
16.01.2012 03:23 |
 
10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Tu vienkārši vēl neesi tikusi tam pāri, 2 mēneši tiešām nav tik daudz. Un piekrītu Luxurie - tu tiešām nezini, kur viss notikušais tevi aizvedīs un ko no tā iegūsi vēl pēc 2 gadiem piemēram. Dusmoties ir dabīgi, es sev ļāvu ienīst vairāk kā gadu un pirmos mēnešus vispār vēlēju tam cilvēkam pašu sliktāko. Un tagad (pirms tam nebūtu domājusi, ka jebkad ko tādu jutīšu) esmu viņam ne vien piedevusi, bet pat ļoti, ļoti pateicīga, jo notikušā dēļ pieņēmu labāko lēmumu savā dzīvē. Droši zinu, ka, ja nebūtu viņu nekad satikusi (ko tāpat kā tu ļoti ilgi malu savās domās) vai viss nebūtu noticis kā notika, es līdz šim lēmumam (jeb pareizāk sakot izdevībai) nekad nebūtu nonākusi.
16.01.2012 04:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits