nav gan mans vīrietis šobrīd, bet bij viens tāds, kas sexa laikā/pēc sexa- kā nu tas skaitās- bet kad beidza, tad smējās
pisec vnk. tā vien prasījās uzšaut :D
Es tā smējos lasot katru komentāru! :-D
Viņi ir tik forši (l)
Vienīgais, kas uz ašo nāk prātā par manējo - uz tualeti ņem līdzi gan savu, gan manu telefonu un kaut ko baigi vienmēr stellē un salīdzina :-D (vienā, protams, arī mūziku ieslēdz)..
Ā, majonēzi neuzliek uz šķīvja aptuvenajā daudzumā, cik vajadzēs, bet gan ar vienu roku tur dakšu ar otru majonēzes paciņu un uz katra kartupeļa/gaļas gab. uzspiež pa druskai :-D
:-D
nju, man šķiet dīvaini :-D
Paskats tāds nevis, kā ieturēdams mierīgu maltīti, bet mēnesi nebūtu dabūjis paēst un baidītos, ka, nedod Dievs, kāds atņems pat majonēzes paciņu :-D
Priecājos, ka ar savējo nedzīvoju kopā :-D Jo noteikti gribētu viņu atradināt no viņa paradumiem. Vakariņas ēd nevis no šķīvja, bet pa taisno no pannas. Ēdot pelmeņus, krējumu un majonēzi uzliek nevis uz tiem, bet katru pelmeni pamērcē vajadzīgajā. Vai arī ieliek mutē pelmeni un pēc tam ar dakšiņu paķeksē majonēzi no burciņas.
"Ēdot pelmeņus, krējumu un majonēzi uzliek nevis uz tiem, bet katru pelmeni pamērcē vajadzīgajā."
Es arī šādi daru, jo, ja krējumu uzliek pa taisno uz pelmeņiem, tur izveidojas traucējošs šķidrums, bet, ja katru pa vienam iemērcē krējumā ir baaigi labi! :D
Vienmēr kā es kkur stāvu, pie plīts, plaukta viņš man iegrābjās pakaļā, mēdz ar viņu spēlēties :D
Viņš nemāk gulēt bez guļammaiciņas :D
Kad mēs ejam reizē gulēt man vienmēr viņam jāglauda, ar nagiem maigi jāskrāpē mugura un ja to darot es iemiegu viņš dusmīgi skurinās, kamēr es pamostos un turpinu :D
Nevaru tā iedomāties, pat šīs es neuzskatu par dīvainībām :D
Vot mans brālēns gan ir kadrs - es viņam epilēju kājas, raustīju uzacis un taisnoju matus, kamēr viņš bija LV :D citreiz arī tonālo bija jāliek :-D :-D