Parunājiet ar mani kāds lūdzu

Reitings 101
Reģ: 26.11.2010

Pirms 2 dienām mani pameta puisis, ar ko biju kopā 7 gadus. Citas dēļ. Šovakar noteikti jau ir randiņš ar viņu. Pēdējā mēneša laikā izturējas ļoti vēsi.. Pirms divām dienām atzinās, ka iepatikusies cita un ka mēnesi jau sarakstās. Nebija vēl tikušies. Tagad noteikti ir kopā, es jūtos drausmīgi

:-/

Mēs vēl dzīvojam kopā un viņš nav mājās. Viņš nemēdz apkārt tusēties īpaši, tāpēc noteikti ir ar viņu.

Kā vispār kam tādam tikt pāri? Tik ilgi bijām kopā.. Ehh..

14.01.2012 22:30 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Jūs esat šķirušies DIVAS dienas un Tev jau pietrūkst kino, ceļojumi un brīvdienu izklaides?? WTF??? Un tagad tu pēkšņi gribi viņu greizsirdīgu pataisīt?? Es to saucu par parastu strīdu un ja mana draudzene būtu tāda kā tu, es točna viņu pamestu!
15.01.2012 03:45 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
No labām sievām/draudzenēm vīrieši reti kad iet prom. Un diez vai cilvēks vienkārši tāpat, no zila gaisa izdomā iet prom,pie tam pie sievietes ar kuru nav pat ticies...Pagale viena nedeg....NEKAD....domāju,ka noteikti pati zini iemeslus kādēļ "pēkšņi" pēc 7 gadu kopdzīves tavs vecis grib iet prom no Tevis. Pie tam ir vēl tāda lieta kā 7 gadu krīze,kuru vai nu pārvar vai arī izšķiras....
15.01.2012 03:52 |

Reitings 272
Reģ: 29.01.2009
jā, vot man jau arī liekas, ka tur kaut kas nav tīrs un,ka tā vienkārši pēc septiņiem gadiem nevar pateikt 'davai čau' kaut kādas interneta draudzenītes dēļ.

stāsti,ko tad tu pēdējā gada laikā nedarīji kā vajag.. Pati taču rakstīji,ka pēdējā gada laikā nebiji uzdevumu augstumos! Pastāsti mums arī!
15.01.2012 04:12 |

Reitings 101
Labi.. es pati neesmu labāka.. Pati sarakstos ar citu jau vairakus mēnešus.
Tāpēc es nevainoju viņu, zinu, ka pati esmu pie daudz kā vainīga..
Tagad gan viņš aizbrauca uz randiņu (e)

Šodien es viņa klātbūtnē sarakstījos skype ar citu.. Viņš sēdēja un skuma.. Bet pats ar sarakstījās ar sms ar to otru..

Piedodiet, zinu ka bērnudārzs..Laikam abi nezinam, ko gribam :-/
15.01.2012 20:06 |

Reitings 15092
Ar šo arī vajadzēja sākt, tad domājams, meitenes nebūtu Tevi tik ļoti žēlojušas.

Tak, nemociet viens otru un šķiraties.
15.01.2012 20:10 |

Reitings 15092
Ar šo arī vajadzēja sākt, tad domājams, meitenes nebūtu Tevi tik ļoti žēlojušas.

Tak, nemociet viens otru un šķiraties.
15.01.2012 20:10 |

Reitings 101
Zakji..jā, bet viņš to nezināja, ka sarakstos..
Bet man ir sajūta, ka uzzinot, ka sarakstos ar citu, viņš palika greizsirdīgs un īsti vairs negrib to otru..Nu varbūt kļūdos.

Bet pats galvenais jautājums man visām -ko jūs izvēletos - kaisli un taureņus, un pamēģinat ar citu, vai stabilitāti un nakotnes plānus bez romantikas un taureņiem?
15.01.2012 20:16 |

Reitings 15092
Taureņi nav mūžīgi. Arī ar katru nākamo sāksies rutīna un pirmā eiforija pāries.
Nez, man šķiet, ka daudz svarīgāk ir kopr attiecības nevis bēgt pie pirmajām grūtībām. Tas, protams, ar nosacījumu, ja mīli šo cilvēku.
15.01.2012 20:19 |

Reitings 101
Zakji..jaa tev taisniiba..es tev piekriitu.. Bet neviens no mums nemuka pie pirmajaam gruutiibaam.
Viss kaut kur noplaka..taa kaisle..
Man liekas peedejaa gada laikaa taa pa iistam esam skupstijusies vien dazas reizes. Bučas jau bija katru dienu, bet tādi ilgi skūpsti..nē. Un sms kaa agraak jaukas ar vairs nebija..Kaa vins pateica: "Ja jau saraksties ar citu..tad zini, ko juuti, kad vins tev atraksta..mums tas kaut kur ir pazudis jau sen, nav taas sajuutas".. Un vel vins teica, ka cik gan var sildiit to, kas atdzisis jau.. Bet tas bija pirmajaa vakaraa, kad es raudaaju un runaajos ar vinu, vai tiesam nevaram velreiz meeginaat.. Tagad jau 3 dienu esmu veesa un juutu kaut kaadu interesi no vina puses..juutu, ka mani veero, skataas uz mani un manaam kustiibaam un juutas slikti..
15.01.2012 20:26 |

Reitings 272
Vo!!! un tā jau es arī nopratu, ka pati noteikti kaut ko savārījusi,ko nepierakstīji. Un tagad brīnies,ka tavs čalis skrien pie citas. vot bērnudārzs!

un kamēr viņš tagad ir pie viņas.. pasēdi un padomā,ko tev nozīmē jūsu attiecības, jo varbūt jums ir vērts izrunāties.. Domāju,ka ne tāpat vien 7 gadus esat bijuši kopā! saiknei ir jābūt,lai tik ilgi būtu kopā! un,kad atgriezīsies mājās viņš, ceru,ka būsi jau izlēmusi ko tu vēlies vairāk. savu vīrieti vai kaut kādu tikko iepazītu čali.. sākumā visi var solīt zelta kalnus.. "iegūs" tevi tas jaunais nu i varbūt būs vēl sliktāk nekā ar šito!!!
to arī atceries un iegaumē!
15.01.2012 23:45 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
šī ir tā situācija, kad kaisli varat atgūt :) abi divi garīgi šķīrušies ,tiekoties ar citiem sapratīsiet cik ļoti ilgojaties pēc īstā :) tā būs.

un vispār es esmu dzirdejusi, ka nevis No labām sievām/draudzenēm vīrieši reti kad iet prom.
bet pretēji- no sliktām neiet prom :D
15.01.2012 23:58 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Zini, izskataas, ka vinjam saap, un iespeejams vairaak kaa Tev. Un iespeejams tas ´randinjs´ bija (nebija), lai iespiiteetu. Vienkaarshi nezin kur to saapi likt, ko dariit, tiiraakais apmulsums, jo kopaa buushanas laiks ir ne pa jokam, iespeejams juus pat nezinat kaa vispaar savaadaak dziivot.
Pazinjaam bija shaadi, bija pirmie viens otram un ilgi kopaa, arii kriize, neesot taurenju, neesot kur tiekties, kur augt vairs utml., kaut ko peeraas bezjeegaa... kad sieviete baaza aciis, izaicinaaja, ka sarakstaas ar citiem, uztaisiijusi anketu oho pat bija, ka mekleejas, tikai lai sho pakacinaatu. Puisis paardziivoja un teeloja, ka vinjam arii kaut kas baigi veidojas, sarakstes, iiszinas, tikshanaas, kaut gan nekaa tur nebija. Beidzaas ar to, ka kaadu gadu shaadi dariijaas, liidz puisim apnika visas shiis speeliites un tieshaam atrada meiteni internetaa, izvaacaas, un loti aatri appreceeja, sieva bija histeerijaa, palika pie sasistas siles, joprojaam viena, jo tas galiigi nebija tas, ko vinja bija gribeejusi..
16.01.2012 00:00 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Atbildot uz pēdējo jautājumu, viennozīmīgi izvēlētos stabilitāti un nākotnes plānus nevis kaut kādus mistiskus "taureņus" un kaisli, kura pēc pāris gadu būšanas kopā pazudīs..ja ne ātrāk. Pati teici, ka būtu ideāls vīrs, bērna tēvs, nu ko Tev vēl vajag? Kaislē vārtīties caurām dienām pa gultu? Šī situācija šķiet dīvaina. Jūs abi izvēlējāties virtuālus sarunu biedrus, kurus par dzīvē nepazīstat un pakāsāt stabilu nākotni kopā.
16.01.2012 00:00 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Diezgan populārs viedoklis ir par 7gadu krīzi, respektīvi tas ir slieksnis, kad jāizlemj precaties, veidojat ģimeni, vai ejat katrs uz savu pusi. Kaut kādu pakāpienu, pārsitienu vajag.
16.01.2012 00:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits