Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Entodontija - Jūsu pieredze, ieteikumi, cenas!!!

Reitings 264
Reģ: 21.10.2010

Labvakar!

Vēlējos pajautāt vai kādai ir gadījusies tāda situācija, kurā ir nepieciešama entodontija?

Man ir nepieciešama dzeroklim. Kā sapratu 2 kanālu tīrīšana.

Kādas ir aptuvenās izmaksas? Un kur to vislabāk darīt? Stomatoloģijas institutā?

14.01.2012 01:13 |

Reitings 77
Reģ: 02.12.2011
procedūru sauc Endodontija ;)

Procedūra vairākos etapos, ar vienu cauri netiksi ;) Institūtā cena būs pie 100ls. Vidēji 80. šī pasākums gan nekur nebūs īpaši lēts, bet kādā privātpraksē noteikti varētu būt lētāk.
14.01.2012 20:40 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Mani vajā ķibeles ar 6.to zobu. Ziemīšos man izkrita gabaliņš plombes - nu jā, sajūtas nepatīkamākās. Eh, uztaisīja man rtg, un daktere saka, ka pulpīts. Nu man tā neizskatījās -jo rtg lasīt māku. Labākā draudzene, kas ir zobārste, ir tikai par to, ka zobs jāglābj -dzīvojam 21.gs un ir pieejami dažādi materiāli. Žēl, ka viņa strādā otrā LV galā....
Labi, iztīrīja man kanālus- ielika pagaidu plombi - un vakar nolūza zoba gabals. Esmu dusmīga uz sevi, dakteri... (e) fakc, urbt viņai patīk...
Par izmaksām domāt tagad negribu (t)
Tā, apmēram lati 50 jārēķina. Bez čekiem. Atkarīgs no kanālu skaita.
14.01.2012 21:05 |

Reitings 77
pulapīts ne vienmēr būs rtg. Ja tev izkrita plombes gabals un gabals bija tik liels ( vai dziļš,ka tam izkrītot atvērās saknes kanāls, tad enodontija ir neizbēgama. Un rtg nebūs nekādas iekaisuma ainas. Bet ja pastaigātu ar nepildītu kanālu, tad ar garantiju pati varētu drīzumā savu pulpītu rtg apskatīt.
14.01.2012 22:03 |

Reitings 77
Pulpīts- ne pulapīts :D
14.01.2012 22:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits