Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neskaidrība par kaķēnu!

Reitings 2
Reģ: 13.01.2012

Sveiki! Meklēju intrenetā jau esošās atbildes, bet neizdevās atrast, tāpēc jautāšu Jums. Lieta tāda, ka pirms dažām dienām paņēmu uz mājām mazu kaķēnu. Kaķēns ir jautrs un draudzīgs un izskatās, ka jau pieradis pie jaunajām mājām, bet ir tāda lieta, ka tiklīdz es viņam nepievēršu uzmanību, viņš sāk ļoti skaļi ņaudēt un neapstājas līdz es viņu nepaņemu rokās. Es saprotu, ka viņš vēl ir mazs bērns un meklē māmiņu, un viņam vajag daudz uzmanības, tāpēc mans jautājums ir, vai es varu viņu atstāt vienu pašu mājās? Jau ir pagājušas 4 dienas un gribas iziet ārā no mājām, bet bail viņu atstāt, jo viņam panika sākas jau tad, kad es aizeju uz vannas istabu un nepaņemu viņu līdzi. Man nekad nav bijis kaķis mājās un arī citu cilvēku viedokļi par šo tēmu atšķiras, tāpēc labprāt dzirdētu Jūsu domas.

P.s. kaķi neplānoju atstāt uz vairākām dienām, bet tikai uz dažām stundām.

13.01.2012 03:09 |

Reitings 222
Reģ: 29.01.2009
:-D diezgan mīļi! mans kaķis ir laimīgs brīžos, kad atstāju viņu vienu! :-D man jau šķiet, jo biežāk viņu atstāsi vienu, jo ātrāk pieradīs! ;-)
13.01.2012 03:16 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
jāsāk pamazām! aizej līdz tuvākajam veikalam, tad uz stundu, tad uz vairākām... minka pieradīs un mācīsies būt patstāvīgs :-)
mans sākumā arī nelaida prom un ņaudēja kā traks, kad vilku kurpes kājās, bet tagad neko nesaka, ja dienu neesmu mājās - guļ pa to laiku un viss. galvenais, lai ūdens būtu un pārliecinies, vai visi logi ciet ;-)
13.01.2012 03:19 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Heh, man ir mājās 7 gadus veca kaķene un joprojām dažreiz nenormāli bļaustās, ja esmu viena pati mājās un nepievēršu uzmanību, vai arī neceļos no rīta augšā. :D
Es domāju, ka mierīgi vari viņu atstāt, un nevajag tā baigi pieradināt visu laiku pie sevis. Varbūt der iegādāties kkādu mantiņu, kas nedaudz novērsīs viņa domas no cita apkārt notiekošā.
13.01.2012 03:22 |

Reitings 2
Reģ: 13.01.2012
Nu es arī tā domāju, ka vajag mazliet ignorēt to bļaušanu, jo savādak pieradīs un sāks ļaunprātīgi to izmantot, lai dabūtu to, ko grib :-D Vienkārši mans draugs saka, ka atstāt nedrīkst un visu laiku piemin man to, kā tad es dzīvošu, kad būs bērns! :-D Bet viņš pats visu laiku darbā.
Man arī mazliet bail atstāt, jo sienas plānas, kaimņos visu var dzirdēt labi, un kāds vēl izdomās izsaukt policiju, jo nodomās, ka tiek spīdzināts dzīvnieks :-D jo kliedz viņš tiešām tā, kā sirēna.
13.01.2012 03:31 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Tiešām jāpieradina pakāpeniski, varbūt jānopērk viņam kāda rotaļlieta, lai pakavē pats sev laiku. Manai kaķenei savā laikā bija tāds niķis, ka ne tikai ņaudēja, bet arī tad, ja pamanīja, ka došos prom, rāpās pa manu apģērbu līdz galvai. Skats, protams, iespaidīgs. Kaķene ierauga jaku, ieskrienas, lec, rāpjas, bojājot apģērbu. Štrunts ar maniem mēteļiem, reiz tantei, kura pie mums ciemojās+iepatikās kaķenei, nācās ilgi brīnīties par savu ādas jaku, kuru rotāja skrāpējieni pēc tam, kad viņa vēlējās doties prom.
13.01.2012 03:42 |

10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Varbūt viņam ne tik daudz uzmanību gribas, cik siltumu.
13.01.2012 04:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pirmdiena-man kaki laikam tiesi tapec nepatik ,ka ir tadi atriebigi!Draudzenei kakis no dusmam piecuraja kurpes,kuras staveja koridori...! (e)
13.01.2012 05:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits