Jums būtu viegli pieņemt?

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009

Situācija tāda, dzīvoju ar savu vīrieti Uk, ir arī mazais. Kādu laiku jau dzīvoju pa māju, jo bērnu dārzi šeit ir ļoti dārgi. Beidzot ir pienācis laiks kad mazais iet dārziņā un varu meklēt darbu, BET...

Protams esmu tā, kur no rītiem ved maz uz dārziņu un pusdienslikā svāc (viņam tikai pus diena ir dārziņā). vīrietis trādā no rītiem līdz pēcpusdienai.. man atliek vienīgi vakari un naktis kad varu strādāt..

jau skatos uz visādienm fabriku darbiem utt, jo tadā darba laikā jau neko sakarīgu nevar atrast..

Vīrietis avā darbā jau ir sevi pierādijis un viņam no šonedēļas piedāvāja strādāt ofisā..

Vis jau būtu jauki un labi, bet es nevaru man tas tā grauž ka viņš strādās ofisā bet es būšu kkāds melnstrādnieks.. jo pati vienmēr esmu ofisā sēdējusi..

Jā, jā man ir jāpriecājas par viņu, bet es vnk nespēju. Tā pat nav greizsirdība, nezinu kas tas ir..

Sēdēšu savās naktsmaiņās..

Jums būtu viegli pieņemt ka jūsu vīrietis strādā ofisā bet jūs esat melnstrādnieces? :-/

Cerams sapratīsiet manu murgojumu..

12.01.2012 14:33 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
pandiņa, un kāda jēga tavai moralizēšanai? Bērns ir un viss. Tu ko piedāvā no viņa atbrīvoties? :-O

Autorei...Zini, tas man liek atcerēties pašas pieredzi. Bija reiz man viens puisis, kuru domāju, ka mīlu, līdz mirklim, kad viņš sāka strādāt. Laikam tā bija skaudība, jo nespēju priecāties par viņa sasniegumiem, kaut gan centās jau manis labā. Bet tagad ar vīru viss ir savādāk. :-) Par katru viņa lielāko vai mazāko sasniegumu priecājos kopā ar viņu, jo viņu es tiešām mīlu. :-)
12.01.2012 18:21 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Man draugs šobrīd pelna 2x vairāk nekā es. Protams, iekšā sēž mazs velniņš, kas škrobojas par šo faktu, bet no otras puses esmu priecīga par viņu un laimīga, jo viņam sanāk mani palutināt, kas man ļoti patīk. (l)
Bērns tā ir atbildība, un kamēr viņš ir mazs, māte ir tas cilvēks, kurš uzņemas vislielāko atbildību par šo lietu.
Protams, vari noalgot auklīti un sākt veidot karjeru un nebūt melnstrādniece, bet vai Tu to vēlies?
Holivudas slavenību bērni biežāk savus vecākus redz pa tv nevis mājās. Ja vēlies šādu variantu, aiziet!
BEIDZ ČĪKSTĒT! Reizēm ir kaut kās jāziedo, bet ticu, ka tas ar laiku atmaksāsies!
12.01.2012 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits