Viņs pagātne

Reitings 119
Reģ: 13.11.2011

Sveikas.

Esmu nesen uzsākusi ar vienu puisi attiecības .Nu jau 3 mēnešus tiekamies. Bet lieta tāda ka uzzināju to

ka agrāk viņš ir pircis saucamās šīs prostitūtas meitenes :-/ (uz ielas kas stāv) :-/

Puisim nav ne vainas .

Gudrs,izskatīts ,solīds un turīgs , bet tā viņa pagātne nedaudz mani atbaida (t)

Nezinu ko es ar šito gribēju pat pateikt vai noskaidrot :-/

Laikam jau kā Jūs par šādu lietu uzzinot rīkotos,uztvertu ? :-/

12.01.2012 13:48 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
L.L., neredzu iemeslu tam, lai viņš tagad melotu.
16.01.2012 03:04 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Kaada atskiriba - maksaa vinai par TO naudaa+tevi nosoda+jalieto prezis, vai tas variants, ka tevi mazaak nosoda, sekss ir it ka par velti un var bez prezervativa, bet jabut monogamam, jaapgaadaa vinu ar paartiku, jarupejas par berniem, kopigo mitekli u.c. pienakumi.
16.01.2012 11:15 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Daudzi vīrieši tā dara, bet tikai atšķirība esot jau attiecībās vai esot brīvam kā arī no materiālās situācijas, mazāk turīgi izvēlēsies meitenes no ielas, šosejas, bet turīgie salonus vai vip meitenes, personīgi zinu vairākus viriešus, kas tā dara, protams,ka no ielas neņem :-D Nenosodu viņus, jo katrs izvēlas dzīvot tā kā viņam patīk.
Un ko darīt brīvam, bet biznesā, darbā ļoti aizņemtam vīrietim?
Visu laiku ar hand job nesamierināsies, viņš izvēlēsies labāk atpūtu ar pērkamu meiteni + arī meklēt gadījuma sakara bezmaksas meitenes aizņem daudz laika..
16.01.2012 11:37 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Bez tam ar gadijuma seksu ari - tur tak izmaksas ari - kaut ko vajag uzest, vietu vajag, nevar tak uz ielas, kontracepcija japerk. Un kada atskiriba, vai vins to visu nodrosina sievietei, vai vins iedod naudu sievietei, un vina sapeerk to visu.
16.01.2012 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits