Jau ceturtdiena!

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010

Labrīt! Ārā vēl melna nakts, bet es esmu jau pamodusies. Pēc stundiņas uz darbu. |-) Tātad, kā jau katru dienu - šeit par un ap visu, kas uz sirds.

Jauku dienu!

12.01.2012 10:19 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Zini, cik man bieži darbā gribas viņiem pateikt- ej Tu d****, ja nesaproti!bet nevaru :-D Un visvairāk man riebj tā naidīgā attieksme, ja kaut ko latviski pasaki, jo viņš, redz, ir krievs un nesaprot!
12.01.2012 19:55 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Man bija atgadījums.
Es pa lielam saprotu krievu valodu, bet es nerunāju krieviski, jo man besī, es nemāku un man kauns, pietam neredzu jēgu to darīt Latvijā. Man māsīca uzdāvināja dāvanu karti Rīgas salonā uz sejas kopšanas kompleksu. Manas lielākās bailes bija ka meistare būs krieviete un tā arī bija. :-D Viņa visu laiku ar mani krieviski runāja un es tikai jā un nē pa latviski. Vienā brīdī viņa uzdeva man jautājumu, ko es tiešām nesapratu. Es pārjautāju un viņa atkal to pašu krieviski. beigās es atbildēju vienkārši Nē! un viņa palika tādā kā bišku neizpratnē. :-D Tā joprojām nezinu par ko bija runa. Bet nedod Dievs ka viņa būtu man ko sačakarējusi, es būtu sūdzējusies, ne tikai salona administrācijai par to ka nebrīdina, ka apkalpojošais personāls nerunā valsts valodā. (e)
12.01.2012 19:55 |

Reitings 6324
Man tāpat kā Gurri šķiet, ka sēdēt jālaiž vīriešiem. Ja redzu, ka kādi sēž, parasti paknābāju viņu virzienā :-D
Man brālēnam bija vienu brīdi, sen gan atpakaļ, ka šis krievu tantes nelaida sēdēt. Mūždien šīs ķērc.
Man manā tramvajā viss labi :) Parasti tieši autobusi un trolejbusi tantiņbraucamie, jo tramvajos grūtāk iekāpt.
12.01.2012 19:56 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
MVK,saņirdzos par pēdējo teikumu. :D Grūtāk iekāpt. :D :D :D
12.01.2012 19:58 |

Reitings 12651
Late, nu, nebūtu jau brīnums, ja uz/no kapiem, tie taču ir salīdzinoši netālu no Tavas dzīvesvietas. :-|

Nez, man gan tās omītes nekad nav traucējušas, varbūt tāpēc, ka tāpat kā pipars vienmēr palaižu apsēsties. Arī tad, ja esmu nenormāli pārgurusi-sagurusi, ja man ir maisiņi vai k kas tāds, tāpat parasti uzrodas kāds vīrietis, kas palaiž arī mani apsēsties. :-) Un man vispār sabiedriskajos neviens netraucē, es uz nevienu nelūru, man vienalga kurš ko ved un kādā valodā runā, es tāpat vai nu skatos pa logu vai lasu grāmatu. Vienīgais, kas traucē - ja iekāpj kāds, kas strādā saistībā ar kanalizācijām, tad gan gribas izkāpt.

Bet, nu, es vispār pārsvarā ar tramvaju braucu, citos transportos varbūt ir cita situācija.
12.01.2012 19:59 |

Reitings 2943
Pie friziera es tiešām neietu, kurš nerunā latviski. Būtu taču 'forši" ja friziers teiksim anglis, bet tu vispār nerunā angliski- tu saki ka tev vajag nokrāsot melnus matus - a tev nogriež īsus un izbalina. :-D Es domāju ka tas ir tikai normāli, ja latvijā apkalpo tevi latviešu valodā, nevsi lai tu nopirktu kādu pakalpojumu tev jāmācās cita valoda savā valstī. Tas taču ir apsurds! ;-)
12.01.2012 19:59 |

Reitings 6324
Late, bet tā ir :-D
Mums ar kursabiedreni parasti otrdienās sanāk braukt pēc 12 no centra, tas ir tirgus tramvajs, tā mēs to saucam :-D jo nu viss pilns ar tantukiem un viss "smaržo" pēc zivīm. Bet tās tādas miermīlīgas, uz kašķi neprasās.
12.01.2012 20:03 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Nespēju būt tik mierīga kā ņamsis. :D Bet nu vienureizi sanāca iekāpt autobusā ar bērnu ratos. Kā zinām,ja ir rati, tad nevar izvēlēties,kur tos likt,jāliek paredzētajā vietā.
Iekāpjam,jūtu - tāda smaka! Psc. Visi aizskrējuši autobusa beigās,bet vienā vietā(tā kā kontroliera vieta, nu autobusos citos ir)tur sēž tas večuks bez sejas. To,ka bez sejas vēl neko, sīcis neredz un nebaidās,bet tā smaka. Nu bāc, kā tā var smirdēt!! Kāpt ārā nebija laika,bija jāsteidzas un tas konkrētais autobuss negāja tik bieži.

Nezinu, stulbi jau diskriminēt, bet tak nomazgāties būtu jājēdz. Kāpēc tādiem būtu jābrauc autobusā? (t) Esmu ļauna, bet...Tā ir izlaidība un slinkums.
12.01.2012 20:05 |

10 gadi
Reitings 3007
sveikas!
esmu mājās no šopinga- šoreiz veiksmīgāks nekā iepriekšējais :-D tiku pie smukas jaciņas pa Ls 5- man patīk veikals Sidonas (l)
izkratīšu savu sirdi jautājumā "sabiedriskais transports un palaišana sēdēt". no rīta braucu ar darbu- sliktā noskaņojumā, jo biju sastrīdējusies ar mammu, sāpēja galva un bija daudz mantu līdz, konkrētāk, kūciņu un citu konditorejas izstrādājumu. apsēdos, jo nebija spēka stāvēt un baidījos, ka manas kūkas tiks samīcītas :-D vienā no pieturām iekāpa sieviete ar jau skolas vecuma puiku. apstājās man blakus un stāvēja. es viņus neievēroju līdz brīdim, kad puišelis sāka čīkstēt, ka viņš tik sēdēt? un tā vairākas reizes. mamma saka, ka tagad brīvu vietu nav, bet sīkas tik pukst. nodomāju, kāds vārgulis aug, jo man, lai gan biju maza, lika stāvēt kājās. beigās laikam māte neizturēja un teica man "mūsdienu jauniešiem savas pakaļa svarīgāka". es pompozi piecēlos, iznīcinoši paskatījos un atdevu savu vietu tiem vārguļiem. protams, manas kūkas saspiedās, gandrīz nokritu, jo jutos slikti, bet toties tie tika sēdēt.
neuzskatu, ka esmu rīkojusies nesmuki, jo toreiz bija daudz jauniešu, kuri sēdēja, bet nepalaida. uzskatu, ka sēdēt jālaiž vīriešiem un jauniešiem.
12.01.2012 20:07 |

Reitings 2943
Mēs reiz ar draugu Liepājā bijām un braucām ar pilsētas autobusu. iegadijās tieši darba dienas beigās un mēs tur kā siļķes mucā bijām saspiesti un vēl vasara. Cilvēkus tik ņem un ņem a vietas vispār galīgi nav. Un tad arī tuvumā viena tanta sēdēja ar kautkādu 100 gadu vecu un nobružātu celofāna maisu rokā un piestūķētu ar kaut ko un taaaaa smirdēja pēc zivīm, ka vemta gribējās. Un vēl tie cilvēki turās pie tiem stieņiem visi un puss autobusam savīdušas paduses. Nu tas bija murgs. :-D Mēs labprāt būtu kāpuši laukā, bet tas nebija iespējējams pietam apkārtne tāda kā pamesta maskačka. :-D To reizi es laikam ilgi atcerēšos. :-D
12.01.2012 20:11 |

Reitings 2943
pupsiks es nebūtu laidusi sēdēt, jo neuzskatu ka bērni jālaiž sēdēt un nevar nostāvēt kājās? Kopš kura laika vispār kāds likums ka bērni jālaiž sēdēt. Nu labi, ja māte ar zīdaini un viņai grūti turēt bērnu un pašai turēties lai nenokristu- to es saprotu, bet nu nejau bērni skolas vecumā nevar vairs kājās nostāvēt. :-/
12.01.2012 20:15 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
fui, man šitā bija. Gribēju lētāk nogriezt un iegāju frizētavā, kur logā,ka pa 5 Ls var nogriezt. Ka friziere ir krieviete un latviski neko nesaprot, apjēdZu tad,kad man jau mati bija izmazgāti. nogriza ne tā kā gribēju. aizgāju uz citu salonu, izstāstīju kā nu man dzīvē gadījās, viņa man grizumu pabeidz un viss čiki. meistare arī bija krieviete, bet raiti runāja latviski, vēl noteica kā tā var būt, ka neko latviski nesaprot. pēc pāris nedēļām tajā pat salonā (kur viss čiki) pieteicos uz sejas tīrīšanu, a tur kosmetoloģe krieviete - neko latviski nesaprot.. nu čut saprata, tāpat kā es čut sapratu krievu valodu.. tā pa čut parunāšanu jau visu nokārtojām. nebiju pirmo reizi, tāpēc daudz jautājumu man nebija, viņa arī garos runu plūdos neieslīka..
mati apgrizti, seja tīra, bet sajūta ,ka biju to darīt uz krievzemi:D
12.01.2012 20:18 |

Reitings 212
Katte - ļoti interesē, kura pasniedzēja tev bija grāmatvedībā, jo es arī LLU studēju un man šķita, ka grāmatvedībai nav ne vainas (bija ļoti labas atzīmes), tikai maģistrantūrā pasniedzēja nomainījās. Tā gan tāda jocīga bija...
12.01.2012 20:21 |

10 gadi
Reitings 3007
Pumčik, tieši tā. grūtnieci un ar zīdaini uz rokām es palaidīšu sēdēt, tāpat kā vecu cilvēku, ja vien nebūs kāda cita vieta brīva. dažkārt tie peņči grib sev tīkamas vietas, citas viņiem neder. to es arī nesaprotu- vieta paliek vieta. ok, ja vien nav slikti braucot atmuguruski, tad visas vietas ir vienādas.
12.01.2012 20:25 |

Reitings 2486
Zhaklin, viņai iniciāļi bija B.B (negribu rakstīt pilnu vārdu), tāda diezgan pajauna blondīne. Draudzenes mācījās EVF, tur bija cita pasniedzēja, bija viss forši, mums ar šo "noveicās"!
12.01.2012 20:26 |

Reitings 2486
Atradu draugos viņu,viņai tagad cits uzvārds- ar M sākas!
12.01.2012 20:28 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
man ienāca prātā jautājums, kā jūs parasti jaucat kokteiļus? vispirms lejat alkoholu un tad sulu (vai jebko citu negrādīgu) vai arī otrādi? :-D
12.01.2012 20:29 |

10 gadi
Reitings 3007
man arī grāmatvedību LLU pasniedza B.B. normāla pasniedzēja. daudziem viņa nepatika, jo lika darīt un domāt ar galvu.
12.01.2012 20:29 |

10 gadi
Reitings 3007
aaa, man pasniedza jau ar M uzvārdu :-D
es vispirms alko un tad sulu
12.01.2012 20:31 |

Reitings 2486
Katrā ziņā es un manas kursa biedrenes viņu atceramies kā ļaunāko murgu!Es atceros, ka mums ieskaites normāli nokārtoja tikai 3 meitenes, kuras pirms tam bija mācījušās grāmatveību!Protams, nevar vainot pasniezēju, bet nu tur tā situācija bija šausmīga!Man no viņas bija bail :-D
12.01.2012 20:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits