Varbūt kāda ir likusi? Kā bija? Un vēl - katru gadu šis eksāmens mainās? (Zinu,ka LU diezgan daudzās mācībās eksāmeni tiek mainīti vien reizi pāris gados, tādēļ tāds jautājums).
Es esmu kārtojusi vairākus gadus atpakaļ, bet, ja pareizi atceros, tur bija entie varianti tam eksāmenam... :-( Turklāt, pasniedzējs deva iepriekšējo gadu eksāmenus, lai varam trenēties... Vai jums nedeva? :-)
Sen liku, un esmu priecīga,ka noliku un tā ir garām, lai gan statistika 2 bija daudz briesmīgāka, bet vēl jau Tev priekšā arī optimizācija :D
Ok viss būs labi, daudzi nolikuši, noliksi arī Tu :-) cik atceros, pats eksāmens nebija grūts, tik pat kā viss no kd kas bijuši semestra laikā
rewin - paldies, tas skanēja iedvesmojoši. :) Pozitīvā puse ir tāda, ka eksāmens sastāda 40% no atzīmes, pārējo daļu sastāda kontroldarbi,patstāvīgie darbi, kuros man samērā labas atzīmes. :)
Liku pagājušajā gadā, mums gan bija pie citas pasniedzējas. No viņas neiemācījāmies pilnīgi neko, tāpēc arī eksāmenu rakstīt bija drausmīgi. Un jā, bija daudz variantu.