Cietums!?!

Reitings 69
Reģ: 25.05.2011

Sveikas. :-)

Tā nu ir sanācis, ka jādodās uz cietumu apraudzīt paziņu..

Tad nu ir jautājums- viņam drīkst kaut ko vest? :-D Nu, kaut vai šokolādi un tādas lietas?

11.01.2012 19:09 |

Reitings 55
Reģ: 01.01.2012
Viegli būt humānam, ja varmācība nav pastrādāta pret pašu vai ģimenes locekli. Tāpat viegli ir nosodīt varmākas māti, māsu, sievu, ja tā neesi pati. Kā jau allaž- mūsu attieksmi pret to vai citu notikumu diktē tas, kurā barikāžu pusē atrodamies.
12.01.2012 00:52 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Es arī ar savu radinieku cietumnieku nekontaktējos- nonāca cietumā par zagšanu, vairākkārtīgu, tātad pats vainīgs, man reāli kauns pat teikt kādam,ka šis man radinieks.
12.01.2012 01:23 |

Reitings 874
Konnca,
savā ziņā esmu tava pusē, ka visi notiesātie (iznemot tie, kurus patiešām notiesā nepatiesi), ir liekēži un nebūtu pelnījuši nedz līdzcilvēku nedz citu līdzjūtību, bet reālā situācija ir citādāka.
Ja tur sēdētu Tavs radinieks, bērns, vīrs, māsa, brālis, arī Tu ietu, un nesaki, ka neietu - nemūžam neticēšu.
Un otrs, petarde taču tiešām neteica, ka iet pie izvarotāja, slepkavas utt., un tas, kādēl viņa turp iet ir tikai un vienīgi viņas darīšana, nedrīkst sodīt citus, skaties uz sevi!
Un trešais, reālu gadījumu zinu, kur cilvēku notiesāja par nelegālām finanšu darbībām, viņs nevienu nenogalināja un ne vienu neizvaroja, bet viņš arī sēž, taču uz jautājumu, vai, ja zinātu, ka būs jāiet cietumā, viņs vēlreiz darītu to pašu - veiktu nelegālas un neatļautas finanšu darbības, viņa atbilde bija - JĀ, jo ar savu algu es nekad mūžā neizārstētu savu slimo bērnu.
Tā lūk, bombonga, pirms ej ar karogu pa priekšu, iedzilinies lietas būtībā ;)
12.01.2012 01:27 |

Reitings 61
Reģ: 05.12.2010
Konnca, Tu esi ne tikai vienkārši aprobežota..
Ja vairākus gadus Tavu un Tavu tuvāko cilvēku dzīvi lauztu un bradātu korumpēti tiesneši, policisti, advokāti un citi mērgļi, Tu te gudri nepīkstētu.
Vai Tev ir kaut mazākā apjausma, kā tas ir - cilvēkam sēdēt cietumā bez vainas? Tas sadragā.
Vai Tu zini, cik nevainīgu cilvēku ir cietumos? Un Tu viņus vienkārši iebāz vienā maisā "Noziedznieki".
Tavs piemērs ir patiesi briesmīgs, bet neuzdrošinies tā rakstīt par visiem cietumā esošiem cilvēkiem! Un es patiešām nedomāju, ka cilvēki, kas atrodas cietumā par maza apmēra zādzību un citām salīdzinoši sīkām vainām, būtu sodāmi ar suņu būdu un nebarošanu.
12.01.2012 02:15 |

Reitings 4298
manu radinieku ar draugu ielika cietumā kaut kādas zādzības dēļ, kuru viņi nebija izdarījuši! Un cietumā nemitīgi gan ar labu, gan ar varu borēja to, kas viņiem tiesā jāstāsta, lai it kā mīkstinātu vainu un skaidri un gaiši pateica, ka ir tas jāsaka, citādi sēdēs vēl 10 gadus, kaut tās lietas pat bija galīgi aplamas un neloģiskas, ko viņiem lika teikt! Un tas viss tikai tāpēc, ka kāds gribēja ieriebt viņiem!! Un es to visu labi zinu, un tiešām zinu, ka abi vīrieši bija bez vainas!

Tā ka ne viss ir tikai melns vai balts
12.01.2012 03:05 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Petarde jautāja, ko drīkst aizvest ieslodzītajam, bet te tāāda diskusija izvērtās... Un nezinot faktus (par Petardes paziņu), meitenes te sāk gandrīz vai kārtējo kašķi taisīt. (t)
Neaizstāvu pilnīgi un galīgi nevienu, bet nevajag tā aizsvilties! ;-)
12.01.2012 03:47 |

Reitings 1873
Helele*, tas taču ir normāli,ka aizsvilstas šitādā diskusijā, protams, varbūt sēž ar cietumā cilvēki daži bez vainas, bet tādu ir ļoti nedaudz. Un kā te meitene rakstīja,ka paziņa sēž par finansu mahinācijām- tas tomēr arī ir noziegums,ja jau viņš par to sēž, tas nekas,ka viņam slims bērns, tas nav attaisnojums darīt kaut ko noziedzīgu. Tik pat tīri labi zagšanu šitā ar var attaisnot- viņam tak sieva un un bērns! Nu un? Tad lai pirms savu noziegumu izdarīšanas arī,lai domā,kas to ģimeni baros,kad pašam būs jātup cietumā.
Un man riebjas cietumnieki, jo viņi sēž uz nodokļu maksātāju kakla, kamēr bērniem tiek tik 8 ls mēnesī. Es vispār domāju,ka viņi varētu strādāt tajā cietumā un paši sev naudu un ēdienu pelnīt.
12.01.2012 05:15 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
vispār baigi interesanti ar tiem cietumiem. Cilvēks, kas ir trūcīgs un jā, atzīsim, arī stulbs, nonāk cietumā par zagšanu veikalā. nevienam no tā personīgs posts nav nodarīts, neviens nesēž un neraud. Un viņš nonāk cietumā. uz teiksim 2 gadiem. Un tad tajā pašā cietumā ieliek piemēram tādu Breivīku, kura dēļ ir miruši desmiti un cieš vēl simti un sēro tūkstoši. Un viņam iedod 20 gadus.
Draugs stāstīja, ka viens viņa paziņa reiz savākts uz kaut kādām sutkām (ne Latvijā) par to, ka atradās uz ielas dzēris. Kad viņu laida ārā, viņš gandrīz vai negribēja iet, jo tur varēja videospēles spēlēt. (t) ta jau labāk būtu kaut vai izglītojuši tos zaglēnus un tādiem breivīkiem vispār būtu smadzenes jāskalo un jātur izolatorā, bet īstenībā viņi abi dabū televizoru un karbonādi pusdienām.
12.01.2012 10:43 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Atkal kārtējo reizi pārliecinos par dažas labas neaprakstāmo stulbumu!Nu kas tas par faking sviestu pēc viena cilvēka spriest par visiem?Brīžiem tiešām labāk muti ciet paturēt, nevis liet kaut kādas jēlības!Cilvēki nonāk tur arī par sīkumiem, ja kas ;-)

p.s. Nē, man neviens rads, draugs vai paziņa cietumā nesēž!
12.01.2012 10:54 |

Reitings 221
Reģ: 28.11.2011

NU MĪĻIE CILVĒKI!

Notriec cilvēku ,kurš lien pa ceļa vidu dzēris,nakts tumsā uz šosejas mežā !!!

Mašīna!!!bremzēšanas ceļa garums !!!

Vainīgs šoferis, cietums !
Nekāda šokolāde!

NAV SMIEKLĪGI?

12.01.2012 11:05 |

Reitings 69
Bābu tirgus jej bogu :-D :-D :-D
Cilvēks uzjautāja un pošlo-pojehalo :-D :-D :-D
12.01.2012 12:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tieši tā, jautājums tak par to vai var aiznest šokolādi, neviens neprasa nosodīt to kas tur sēž. :-)
Konncai jau pārsvarā diskusijās ir ļoti negatīvas atbildes. ;-)
12.01.2012 13:17 |

Reitings 69
Reģ: 25.05.2011
Konnca, visās dzīves jomās tev ir tik šaura domāšana? Ne visi, kas ir tikuši cietumā, tur ir par grūtnieču izvarošanu. Vemt gribās lasot tādus murgus, kādi ir tavi komentāri.

14.01.2012 18:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits