Bijušie/atklātība.

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012

Šis vairāk jau attiecībās ar kopdzīvi esošām meitenēm,vai esiet stāstijušas par bijušajiem un savu intīmo dzīvi,piedzīvojumiem pirms viņa?

Mēs par to runājam,bet es protams nogriežu kādus 50% no visa un tad brīžiem sajūtos vainīga,ka neesmu līdz galam atklāta,bet varbūt arī nevaja? lai nav greizsirdīgs?

Cik jūs stāstiet?

cik viņš jums?

Pieredze?

11.01.2012 16:32 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
mums attiecības iesākās drīzāk kā draudzība (un strauji aizgāja uz citu pusi), un man vispār nav sevišķu aizspriedumu pret šādu tēmu apspriešanu, tāpēc pašā sākumā sanāca tā, ka diezgan daudz viens otram izstāstījām par attiecību/seksuālām lietām. pēc tam tā arī turpinājām
tā kā mums abiem ir bijis diezgan trakulīgs padsmitnieku vecums, stāstāmā ir diezgan daudz un parasti uzjautrinošs. neredzu iemeslu, kāpēc kaut ko no tā slēpt. nu, protams, tās sarunas neiedziļinās kaut kādās ļoti intīmās un sīkās detaļās, tie drīzāk ir stāsti par situācijām
un es priecājos, ka zinu, kuras ir viņa bijušās meitenes. viņa draugu un paziņu loks jau daudzus gadus sastāv no vieniem un tiem pašiem cilvēkiem, arī es ar viņiem kontaktējos, un es labāk zinu, kura no tur ietilpstošajām meitenēm ir bijusi ar viņu, jo tas bieži vien palīdz iztulkot rīcības, kas citādi šķistu nesaprotamas. nemāku to savu domu sevišķi labi paskaidrot, bet nu tajā kompānijā visādas intrigas ir ikdiena, un es labāk neesmu tāda naiva un neko neredzoša tam visam pa vidu :)
11.01.2012 22:34 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Atklatiba - laba lieta, un seksigi ari
11.01.2012 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits