Izkratu sirdi

Reitings 9
Reģ: 10.01.2012

Labvakar, meitenes!

Tā nu jau gadu mani interesē kāds puisis.

Dažkārt es viņu ienīstu, dažkārt man viņš ļoti simpatizē. Bieži par viņu domāju.. gan sliktas, gan labas domas. Mācāmies kopā. Esam sasēdināti matemātikā kopā. Tā nav tā stunda, kurā runāties, tāpēc parasto vienkārši velkam viens otru uz zoba. Viņš cenšas mani sasmīdināt, un tas viņam izdodas :)

Bet tad ir otra puse stāstam. Everything is complicated.

Brīvajā laikā mēs nekontaktējamies.

Starpbrīžos bieži saskatāmies. Jūtu, kad viņš mani pēta, un viņš jūt, kad es viņu pētu.

Man riebjas, ka viņš tik daudz ballējas un pīpē zāli un savā ziņā ir tāds pats kā citi jaunieši Rīgā.

Bet kāpēc man ir tādas jūtas pret viņu? Laikam jau sirdij nepavēlēsi.

Nezinu, kas tas ir par briesmoni mums abiem iekšā. :D

10.01.2012 22:05 |

10 gadi
Reitings 1463
Visa dzīve viena kritika Ko tu gribēji lai mes raudam ar tevi- vnk ar stabilu atbildi atver acis.
Un domaju ka 10 gadigs berns viennozimigi tadas dumjibas cosmo.lv nerakstitu- kur tad vinjam tads prats nak te draudzeties kur visi runap ra sexu un attiecibam :D
10.01.2012 23:19 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
!Briidinu,ka nebuus garumziimju un miikstinaajuma ziimju,ja nu kaadam(ai)tas loti traucee!

Nesaprotu, kaapeec cilveekiem jaabuut tik uzbruukosiem. Pasaulee jau taa ir daudz sliktaa un negativaa, cilveeki striidaas dzivee un interneta lapaas. Protams,ka katram ir savs viedoklis un tiesiibas to paust,arii pati emsu diskutejusi,stridejusies interneta,nu katrs ciinaas par savu viedokli,protams.

Bet kapec uzreiz jabrukt virsu, ka maza meiteniite, kas neko nesaprot u.t.t. Visas meitene snav vienadas,citas savos 18 ir nopietnas,citas nee. Citas pat ,kad paari 20 gaidem ir,uzvedas kaaa padsmitnieces. Meitene izkrata sirdi,uzraksta problemu,labi,izklausas varbut berniskigi,bet ne jau visam vienmer jadiskute par seksu un tadam lietam. Visas nezina, ka te ir noteikts vecuma ierobezojums vai temas un veidi kaa driikst rakstiit un kaa nee,ja nee tad apsmies. Katrs raksta kaa prot un par to, kas vinu interese. Protams,ka var izteikt savu viedokli,bet tiesam reizem varbut vajag padomat,kaa tas otrs cilveks juuta,sja vesels bars njirgaajas. Tas,protams,nenozimee,kaa jau ieoprieks teicu,ka neemsu diskutejusi,stridejusies interneta, vienkarsi reizem vajag padomat,tad labak neraksti neko,ja nevari ieteikt,nekaa nolikt cilveeku.

Un par teemu runaajot... No malas jau neko dizu nevar ieteikt,ja nepazist jus, bet nu ja jau ari vins izrada interesei,skataas,veero,kjircina tevi, tad jau, iespejams, tur ir kaut kas,bet simtprocentigi nevar nekad zinat... Tad vai nu jaanogaida,vai notiks kas vairaak vai ari jaasper kaads solis,jaaparunaa ar vinu,jaatrod kads mirklis vai arii caur internetu,nez. Jo citreiz,ja nerikojas, var but jau par veeu vai ari gluzi preteji - rikojoties sasteidz. Gruti pateikt,jo Tu jau pati labak zinasi :-) Katraa zinjaa, lai izdodas! ;-)
10.01.2012 23:25 |

Reitings 74
skaties pec puisa rakstura, ja nav no iedomigakiem, tad ker ciet, ja meitenem gruti uzdrosinaties puisi kur uzaicinat un uzsakt sarunu, negribas jau iedragat pascienu ja atteiks
11.01.2012 02:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits