Sveikas, meitenes :) Zinu, ka šādas tēmas jau ir bijušas, bet ir iemesls, kādēļ vēlos, lai Jūs man kaut ko ieteiktu. Lieta tāda, ka pirms kāda laika man bija veģetatīvās nervu sistēmas traucējumi, kas izpaudās kā pulsa paaātrināšanās, uztraukumi, slikta dūša utt. Gribētos ticēt, ka esmu lielākajai daļai no tā visa tikusi pāri, bet ir tomēr vēl lietas, kas man traucē. Ikdienā bieži jūtu uztraukumu, man ir slikta dūša, galvassāpes, nogurums, nevaru neko daudz izdarīt fiziskajās aktivitātēs, bieži esmu skumja. Vēlējos Jums pajautāt, jo domāju, ka varbūt šeit ir kāda meitene, kas man varēs ko ieteikt. Dzeru vitamīnus, Herba Stress, apmeklēju jogu, bet varbūt ir vēl kādas idejas. Adatu terapija, psihoterapeits? Ceru, ka neatstāsiet mani vienu ar savu problēmu un varbūt kaut viena meitene varēs ko ieteikt.
Meitenēm, kuras prasa, kādēļ es nelasu iepriekšējās tēmas meklētājā - daudzas meitenes tur raksta par saviem simptomiem un pārdzīvojumiem, bet es nevēlos, lai man ir liekas lietas no kurām baidīties un uztraukties par to, vai kaut kas līdzīgs nebūs ar mani. Piedodiet, ja kādu ar to aizkaitinu. Ceru, ka kāda man varēs palīdzēt, kaut nedaudz. :)