Moš nezina kā to pareizi dara vai kautrējas no sajūtām,nez...esmu dzirdējusi,ka saka,ka ir ļoti kaitīgi,ja puisis ilgi sevī uzkrāj spermu,kas radusies seksa laikā, kulminācijā, pirms beigšanas :-/
Man ar puisi bija sex pusotru gadu un es ne reizi nebeidzu. Bet nu es esmu siviete un tas ir savādāk, viņš gan beidza katru reizi, domāja tikai par sevi un savu labsajūtu.
Jus man labak pasakat,ka man beigt!Sekss man ir gandriz 3 gadus kopa nemot,beigusi ne reizi.Vo ta ir problema,nevis tas,ka vecis,kurs var beigt,nevelas to darit.
Man ari viens tads bija.Nu un?Nu lai tak nebeidz,ja negrib
em, jūs prezervatīvus lietojat? vrb viņš tāpēc nevar beigt, jo nav kur, baidās novārtīt tevi vai izraisīt grūtniecības iestāšanos. ar prezervatīvu viņš justos drošāk, un tīri, lai mantu nav jālaiž vējā, lai laiž tur...:D
loti iespeejams, ka taas ir fiziskas veseliibas probleemas. esmu vienu taadu satikusi dziivee, beigaas atklaajaas fiziska kaite, bet cilveeks mocijaas gadiem un nekad nebeidza
:-D
Bet šeit runa taču ir par 3 reizēm :-D
Tātad jaunas attiecības.
Muļķīgi pašā attiecību sākumā pēc pirmām 3 reizēm spriest par veselības problēmām :-D