Esmu beigusi RTU uzņēmējdarbību un vadīšanu (profesionālo programmu). Uz akadēmisko programmu es personīgi nekad tur neietu - manuprāt, tīra teorija ir nekur nederīga, ir nepieciešama arī kāda prakse.
Ar matemātiku baigās problēmas nebija! Mums bija normāla pasniedzēja. Kā jau tika minēts, ja vienmēr pagodināji lekcijas ar savu klātbūtni, tad ir okay.
Bet tur citi pasniedzēji ir šausmīgi - mikroekonomikas un makroekonomikas pasniedzēji. Ar viņiem ir jāmāk ļoooooti saprasties, kā arī ļoti specifiski tipiņi. :-D
Manuprāt, tur daži priekšmeti gan bija bezjēdzīgi! Tagad nepateikšu tieši, kuri, bet bija... tāpat to bezjēdzību pastiprināja daži nenormāli pasniedzēji... Āāāā...vēl papildus makroekonomikas un mikorekonomikas pasniedzējiem vēl bija dažas nenormālas pasniedzējas (lasīt - stingras. Pie kurās NEKAD nevarēja izbraukt cauri ar kaut kādām bezjēdzībām + piesējās KATRAM sīkumam)! Bet, nu, esmu beigusi šo iestādi, par ko nekaunos 9arī par masu programmas specialitāti nekaunos)! Bet, nu, ja Tu domā, ka beidzot uzņēmējdarbību un vadību būsi baigā grāmatvede vai vēl nezin kas (neskatoties uz to, ka programmā šie priekšmeti ir iekļauti), tad gribētu lauzt Tev šos cerību spārnus. :-D Jo tas virziens ir ļoooti vispārīgs! Ja gribēsi kaut ko konkrētāku mācīties, tad varēsi to turpināt darīt maģistrantūrā. ;-) Es gan izvēlējos PILNĪGI citā jomā turpināt maģistrantūru (nesaistītā ar uzņēmējdarbību, ekonomiku), neskatoties uz to, ka vēl pirms RTU uzņēmējdarbības un vadīšanas programmas beigšanas biju beigusi atsevišķi grāmatvedību. Godīgi sakot, mācoties grāmatvedību (nelielu pakāpi zemāk) es ieguvu vairāk (zināšanas), nekā mācoties RTU. ;-)