Harmony, daži Tavi teikumi bija ļoti dīvaini... :-/
Man arī vienmēr ir bijis bail palikt stāvoklī, bet nu tā sanāca, ka paliku. Un tagad arī ir pavisam skaidrs, ka audzināšu viena, jo bērna tēvs, lai arī gribējām sākumā atjaunot attiecības, nesen aizgāja pie citas... :'-(
Protams, iekšā ir tāda nedrošība, bailes, bet saprotu to, ka man būs palīgi un es tikšu galā. :-) Esmu iesākusi Jauno gadu ar lielu apņēmību, un ļoti ceru, ka man pietiks spēka to visu izturēt.
Un ne visām grūtniecība ir tāda, ka jāstaigā apkārt vemdamai, resnai vai kā te dažas izteicās. Man nekas no tā nav, un patiesībā jūtos labāk kā vēl nekad. :-)
No pašām dzemdībām man ir bail... Bet nu padomājot, ja jau citas var to izturēt, kāpēc tad es nevarēšu?! ;-)
Un arī sākumā, kad uzzināju par grūtniecību, likās, ka prātā sajukšu. (t) Bet laika gaitā kaut kā to pieņēmu un ir jau ok. Kā man reiz viena sieviete slimnīcā pateica, kad teicu, ka neesmu vēl gatava kam tādam - tāpēc jau ir doti tie 9 mēneši, lai sagatavotos. :-)
Tā kā viss ir galvā.
Un melanijameila8, izklausās, ka Tu vēl neesi tam gatava vienkārši... Pienāks laiks, kad būsi un viss notiksies, veiksmi Tev! ;-)