Šausmigs doktorāts. Nevienam nevaru ieteikt!
Šausmiga attieksme, neprofesionalizms.
Man izrakstīja zāles, es sāķu lietot. Pēc 2 nedeļam man sākas alaģiska reākcija. Es piezvānīju Vilandes doktorātā panikā. Sekretāre man teica, ka dakteres nav un viņa bus tikai rītdien, lai es atnāku pati ap diviem. Es teicu ka tas ir steidzami, zāles izrakstīja viņa, nezinu kur vērsties un ko darīt, savienoiet mani ar dakteri. Man rupji atteica, teicot ka tas ir brīvs daktares laiks un viņas personīgai mobilais, tāpēc neko viņa nedarīs. "Jūs taču nemirsta" - main bija teikts! Forši. Es arī prasīju savienot ar kādu kas var man palīdzēt, vai citu ārstu, vai ar direktori, vienalga. Man bija atteikts, un teica zvanīt vēlāk. Kad es prāsīju lai viņi paši man atzvana, man bija teikts, ka "Jums vajag, tad jūs arī zvaniet"!
Kas ta par attieksmi? Jusu doktorāta ārsts izrakstija man zāles uz kuram man sākaz alargija un man saka, ka ta ir mana problēma, nevis viņu.
Nācās steidzami vērsties pie cita dermotologa, citā slimnīcā, kurš man arī palīdzēja.
Pēc 5 stundam man atzvanija tā ārste no Vilandes doktorata, prasot kas par problēmu. Es teicu ka man jau nav problemas, bet jums gan ir ar smadzenem kaut kas.
Šausmīga vieta. Neiesaku tur versties. Ļoti rūpja, neprofesionāla attieksme.