whahaha...šī pati problēma piemeklēja arī mani. :D
pašai ir puisis,un attiecībās viss ir labi,un še tev - vienu dienu uzpeld sapnis par bijušo. cik nu tas 'bijušā' gods pienākas, tā īsti attiecības neizveidojās, jo tas bija tā...vēl bērnu līmenī... :D
bet tomēr tas bija cilvēks, ko satiku dienu dienā katru dienu visu laiku un tās simpātijas, jūtas un cerības vilkās 5 gadu garumā, kamēr takā sākām kaut ko darīt lietas labā,jo tas bija apbusēji...un te pēkšņi vienu dienu izšķīrāmies,jo uzradās cits... un tagad, pagājuši jau gandrīz 3 gadi,un visu laiku par viņu sapņoju...nu ne visu laiku, bet praktiski gandrīz katru dienu,vai katru otro... no rīta pēc tam tā sajūta ir tik dīvaina,un tu nesaproti,kam jānotiek... tā es domāju, varbūt tas ir no tā, ka kaut kas attiecībās nav bijis līdz galam,ka tas cilvēks ne no kā pēkšņi uzpeld sapņos, zemapziņā... laikam kaut kas tātad ir jānobeidz..... nesen satikāmies, runājāmies, viss aizgāja līdz skūpstiem, protams, nekas vairāk.... un tagad esmu nesaprašanā - vai nu tas bija tas, kam vajadzēja būt, ko vaajdzēja pielikt 'vecās mīlestības vārdā' vai kā?? :D