Nespeju skirties no blondaas matu krasas..

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

Jau gadiem krasoju un hmm it kaa saprotu ka vajadzetu nomainit, mati luzt un chakarejaas, paliek planaki, bet nekadi nespeju sanemties... ir bijushi brizhi talaa pagatnee kad frizetavaa man nokraso tos brunos, bet nav man miera un njemu un balinu pati majas skipsninjas un so on.

Sodien meginaju pati iekarasot gaishu brinu skipsninju matos, lai redzetu, kaa turaas uz blondajiem, gandriz saaku raudat.

Nu kas, ir, ka tik zhel un gribas palikt joprojam gaishmatei :D

Kadai vel nav blonduma maanija?

04.01.2012 23:13 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man ļoti līdzīgi. Cik reižu neesmu aizgajusi uz melnajiem, bet atkal atgriezusies pie gaišajiem. Man tumšmates (latino tips.. mmm!) patīk labāk, bet uz sevis ātri sāk nomākt.
Problēma, ka mati smalki un balinātajs tos krietni izēd... nu, nav iespējms dabūt to pašu mirdzumu, ko ar tumšajām krāsam.
Galvenais neķepāties pašai, krāsoju pie friziera tikai to 1cm ataugušo sakņu + notonē, un profesionālie matu līdzekļi (money... money... (t) ) Driiz liksu keratiinu.
Vislabāk ar krāsu ne balinātaju, ok nebūs platīnblondi, bet dabiskie toni taču smukāk - medaini, smilšu utml.
05.01.2012 00:41 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Nu ne jau visiem piestaav blondi mati, un ne jau visiem pistaav tumshi!
Man ziemaa ir ljoti ljoti baala aada, un ar tumshiem matiem izskatos peec zombija (ir izmeegjinaats) !:D Pahlaik man ir kastanjbruuni (dabiigaa kraasa) ar izbalinaataam skjipsnaam, kas manu seju, manupraat, ljoti atdziivina. Visus matus gan negribeetu blondas, jo juutu, ka balinaatie mati ir ljoti bojaati, lai arii tos censhos labi kopt...
05.01.2012 00:54 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man jau kādus divus gadus ir blondi, tagad nesen nokrāsoju brūnas šķipsnas, bet man nepatika un atkal visi ir gaiši. Bet nav vienā tonī, tādi šķipsnaini. Ir bijuši brūni, bet nezinu, kaut kā gaišie labāk patīk, iespējams, kādreiz krāsošu atpakaļ, bet ne tuvākajā laikā :-)

Un palieto zivju eļlu - mati būs spīdīgāki :)
05.01.2012 01:17 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Nekad nav bijushi blondi, taapeec nezinu ko ieteikt, bet friziere noteikti paliidzeetu shajaa jautaajumaa!
05.01.2012 03:26 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Vienmēr esmu bijusi pavisam blonda, likās, ka nekad dzīvē man nebūs cita matu krāsa, man citas nemaz nepatika, bet pirms 1,5 gada nokrāsoju tumši brūnus. Likās ļoti jocīgi, bet jutos tiešām labi. Tagad man ir mani dabīgie gaiši brūnie mazliet karamelīgs tonis, esmu apmierināta. Kā agrāk domāju, ka man jābūt blondiem matiem, tā tagad liekas, ka tikai ne blondus vairs. :-)
05.01.2012 16:07 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Jā, pēdējos 6 gadus visu laiku balināju matus šķipsnās. Ļoti kopu, bet varēja manīt, ka mati ir sausi un ļoti nesmuki, tad nesen biju pārgājusi uz matu krāsošanu, lai matus tik ļoti nebojātu. Man tā sezonāli vienmēr gribējās mainīt matu krāsu, vasarā - gaišu, ziemā - tumšu.:D Tad vienreiz ar frizieri runājām, ka viņa man var nokrāsot gaiši brūnus, lai es vēl varu aprast ar to krāsu un izdomāt, ko īsti vēlos. Beigās, atkal atgriezos pie gaišajiem matiem. Pavisam gaišiem, un nu jau visus krāsoju ar krāsu, bet tā, kā tās ļoti gaišās krāsas ir tik stipras un manai galvas ādai tas ļoti nepatika, tad nākamajā reizē nokrāsoju visus tumši brūnus, jo tumšajām krāsām klāt mazāk oksidētājs vai kas tur, tad tik ļoti nekož. Ilgi raustījos, pati nezināju, ko gaidīt, bet vispār esmu ļoti apmierināta un ļoti labi sadzīvoju ar savu jauno matu krāsu :) Mati izskatās veselīgāki. Tomēr, man liekas, ka uz apģērbu fona gaišie mati daudz vairāk izcēlās kā tumšie.:D
No sākuma gan, kur mati bijuši gaiši tumšā krāsa mazgājās ārā, bet nākamo reizi jau var pārkrāsot atkal un, tad jau turās:)
Esmu ļoti apmierināta. Nav, ko baidīties, vajag pamēģināt. Pie gaišajiem vienmēr varēsi atgriezties, ar grūtībām, bet tomēr.:D:D:D
05.01.2012 16:18 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Es vispār tik ļoti daudzas reizes gāju pie frizieri ar domu, ka nu krāsošu tumšus matus, bet nekad nesaņēmos. Vienmēr paliku pie gaišajiem. :D Saņēmos un viss. Gribēju sevi un citus pārsteigt:D
05.01.2012 16:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits