Jā, pēdējos 6 gadus visu laiku balināju matus šķipsnās. Ļoti kopu, bet varēja manīt, ka mati ir sausi un ļoti nesmuki, tad nesen biju pārgājusi uz matu krāsošanu, lai matus tik ļoti nebojātu. Man tā sezonāli vienmēr gribējās mainīt matu krāsu, vasarā - gaišu, ziemā - tumšu.:D Tad vienreiz ar frizieri runājām, ka viņa man var nokrāsot gaiši brūnus, lai es vēl varu aprast ar to krāsu un izdomāt, ko īsti vēlos. Beigās, atkal atgriezos pie gaišajiem matiem. Pavisam gaišiem, un nu jau visus krāsoju ar krāsu, bet tā, kā tās ļoti gaišās krāsas ir tik stipras un manai galvas ādai tas ļoti nepatika, tad nākamajā reizē nokrāsoju visus tumši brūnus, jo tumšajām krāsām klāt mazāk oksidētājs vai kas tur, tad tik ļoti nekož. Ilgi raustījos, pati nezināju, ko gaidīt, bet vispār esmu ļoti apmierināta un ļoti labi sadzīvoju ar savu jauno matu krāsu :) Mati izskatās veselīgāki. Tomēr, man liekas, ka uz apģērbu fona gaišie mati daudz vairāk izcēlās kā tumšie.:D
No sākuma gan, kur mati bijuši gaiši tumšā krāsa mazgājās ārā, bet nākamo reizi jau var pārkrāsot atkal un, tad jau turās:)
Esmu ļoti apmierināta. Nav, ko baidīties, vajag pamēģināt. Pie gaišajiem vienmēr varēsi atgriezties, ar grūtībām, bet tomēr.:D:D:D