Mana Jaungada ballite bija loti izdevusies,bet mani parsteidza viena kaimina e-pasts nakosa diena!Vins rakstija ,ka vinam ballite loti patika,pateica lielu paldies par visu uttBeigas tomer pierakstija ,ka aizgajis atrak ,jo nespejis izturet musu kaiminu austriesu puiku(tas bija vienigais berns ballite).Puika(7gadi) bija it ka atbildigs par muziku...noteica kadas dziesmas likt uttMani vina izvele nesokeja-interesanti ,ka vinam loti patika tiesi 70,80 gadu muzika-nebija nemaz tik slikta izvele :-P !Kaiminu kaitinaja fakts,ka berns ir noteicejs par pieaugusajiem...!Tads iespaids bija ,jo likas ka vecaki visu laiku veltija uzmanibu tikai vinam-visu vakaru! :-D
Man tas likas vienu bridi loti kaitinosi!Es domaju,ka viena berna del netaisisu traci...aizradot!Tomer tagad ta iedomajos,vai pie izdevibas tomer nevajadzetu tai mammai tomer pateikt,lai mazliet "pievelk stikus".Iedomajos,ka tagad tas mazais domine par vecakiem-velak domines par meiteni,sievu!Zel...citadi tads loti interesants puika! :-P
Vai jus esiet kadreiz bijusas sadas situacijas,kad sadi berni tracina, gribas aizradit utt!?