es piekritīšu @Paris, kvalitāte NY un Terranova nav labākā.. kad braucu iepirkties, iegriežos tajos veikalos ar cerību, ja nu varbūt tomēr es atradīšu kaut ko labu, tā arī ir bijis, bet - diegi karājas, bieži vien arī audums nekāds, visas šuves kaut kā uz dullo, vīles redzētas arī šķības.. nu , drausmīgi! neieteiktu skriet, ķert un grābt tajos lētajos veikalos visu, kam tur nenormāli super duper zemās cenas ;) tiešām neiesaku.. runājot par biksēm, vajag papētīt to sastāvu, cik tur elastāns ir , no kāda materiāla, tā tiešām neiegrābsies! silti iesaku to izdarīt, nopirksi labākas mantas ;)
peimēram, man pašai tur pērkot bikses, nepētot sastāvu ir gadījies tā, ka totāli iegrābjos, pāris reizes bikses uzvelku un sāk atkarāties, ceļgali izskatās briesmīgi, bet tagad esmu sākusi pievērst tiem materiāliem uzmanīubu unvairs tādas lietas negadās.. vienīgie NY noderīgie un labie pirkumi ir bijuši - svārciņi, kurus varu izmantot gan klasiski, gan ikdienā, jo piegrieztne tāda īpatnēja, un svītraina jaciņa par piečuku, kura man nav ne izstaipīta, ne novalkāta.. un varbūt kāds aksesuārs, tādi aksesuāri un nieki gan tur ir labi :) nopirku laiviņas pa 4 ls vasaras beigās, pietaupīšu siltam pavasarim, tādā ziņā, kapēc gan ne? nopērc pa tādu cenu un ,protams,ka gadiem neies, bet būs kādam laikam kāds skaists apavu pāris :)