Labrīt!!! :-)
Mana 3 nedēļu garā ballīte un atpūta ar draudzeni uz kādu laiciņu ir atkal beigusies :-) Tad nu tagad droši vien daudz vairāk laiciņa atkal pavadīšu šeit, jo kaut kut jau tas laiks ir jāpakavē :-D
Šīs dienas plānā sarakstīt cv un motivācijas vēstules, jo kaut kā nekas nebīdās uz priekšu ar darbiņu "caur galiem" :-|
Citādāk esmu apņēmības pilna Jaunajā gadā :-) Vienīgi šodien esmu no miedziņa izraustīta, tad nu tāda nekāda :-D
krāsa, Tu jau sev krūts vēzi esi sazimējusi!Man arī tā bija!Tagad es gudra, pa simts ārstiem izskraidīju, lai pārliecinātos, ka nemiršu!Pirms tam visu google biju pārrakusi :-)
Mammogrāfiju? To tak vecākām sievietēm taisa, jaunākām- sonogrāfiju!Gan jau tūliņ kāda atkal metīsies apstrīdēt, bet saku to, ko man teica onkologs.
*Jaunām sievietēm kv parasti ir pārmantots, respektīvi, ja ģimenē nevienai nav bijis, ir praktiski neiepsējami jaunai meitenei ar to saslimt;
* Vēzis parasti nesāp.
labrīt!
es laiskojos gultā ar čipšu paku un cenšos nedomāt, ka mana fairytale tūlīt, tūlīt beigsies :-/
it kā jau ir sesija, tātad jāmācās, jādara vis kaut kas un tā, bet neeeeevaru |-)
gribu atrast risinājumu, kurš nepastāv. stulbi.