Kā lai

Reitings 138
Reģ: 30.11.2011

Kā iepazīties ar kādu puisi ?Veidot kādas attiecības ?

ja

man draugu loks ir ļoti maz, un īsti komunikabla neesmu (s)

Zinu ka ir daži puiši kas nedaudz interesējušies par mani(no meitenēm dzirdēju) ,bet esmu pārāk kautrīga lai kaut ko uzsāktu(s)

02.01.2012 19:29 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Un meitenes, kāds jums biznesa plāns :-D ? Man liekas, ka ar tādiem padomiem pilns Cosmo žurnāls. Ja nav šajā numurā, tad ir bijis iepriekšējos un noteikti būs nākamajos :-D . Bet vēl jau var izdot grāmatu, speciāli adresētu LV sievietēm ... Pircēju, domāju, būtu daudz :-D
02.01.2012 20:15 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Kādreiz es biju iespējams kautrīgākā pusaudze. Bet tad sāku strādāt, nomainīju skolu, cita vide, citi cilvēki, kuriem nav vēl tas priekštats radies, ta kaut ka pamazām tā mana būtība ir mainījusies.
Kaut arī joprojām uzskatu, ka esmu kautrīga, apkārtējie pasmejas to dzirdot. Viss jau ir tajā, kā Tu sevi pasniedz.
Un vispār, viens mans kolēģis saka :''Viss ir tikai galvā''.
:-)
02.01.2012 20:18 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Bet tad mainies, ja vēlies mainīties! Nebaidies iesaistīties sarunās, pajautāt, pastāstīt, sāc kaut vai ar smaidu, ieklausīšanos citos, tas viss aizies. Ir arī puiši, kuriem patīk klusākas meitenes, un, kad kāds Tev pievērš uzmanību, Tev nav jāuzvedas kā pasaules naglai, bet vienkārši neatgrūd citus un ej uz kontaktu. Neaizveries. Lai veicas :-)
02.01.2012 20:21 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es arī esmu kautrīga un nekad nesperu pirmo soli, bet man puiši ir bijuši daudz. taču pussoli spert var gan - piemēram, paskatoties dr.lv puiša profilu (bet neko nerakstot) utml. jo, es uzskatu, ja puisis pēc pussoļa nesaprot, ka ir izdevība, tad nav ko tur čakarēties, nav ņēmējs :D
02.01.2012 20:28 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Taylor, tava situācija izklausās līdzīga manējai pirms daudziem gadiem. Es arī esmu no tiem klusajiem ūdeņiem. Esmu centusies to mainīt un tas ir izdevies, ilgstoši ar sevi strādājot, bet tāpat zinu, ka nekāda lielā pļāpa no manis nesanāks, ja nu vienīgi nebūs kāda mani ļoti interesējoša tēma :-D . Pats galvenais, esmu pieņēmusi sevi tāda kāda esmu, bet atceries, ka cilvēkiem ļoti patīk, ja izrāda uzmanību un interesējas par viņiem, kādreiz uzcienā ar konfektēm :-D . Attiecībā uz puišiem - vari ar tām pašām meitenēm pastaigāt pa ballītēm un mēģināt iepazīties ar puišiem - ne tā nopietni, bet tīri pakomunicēšanai. Vari mēģināt arī iepazīties caur internetu. Man tā viena kluso ūdeņu draudzene, kura vēl turklāt ir ļoti kautrīga, atrada savu īsto un drīz jau abi precēsies. Un tas vīrietis tiešām ļoti feins - nav nekāds interneta atkritums. Tā kā tur arī šo to var atrast. Vari arī mēģināt vairāk parunāt ar tiem uišiem , kuri esot par tevi ieinteresējusies ;-) . Katrā gadījumā veiksmi tev ;-)
02.01.2012 20:32 |

Reitings 138
Reģ: 30.11.2011
Paldies meitenes.
Žēl ka neesmu no bērnības tāda droša un runīga :-/
Jācīnās tagad ar sevi .
02.01.2012 20:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits