Taylor, tava situācija izklausās līdzīga manējai pirms daudziem gadiem. Es arī esmu no tiem klusajiem ūdeņiem. Esmu centusies to mainīt un tas ir izdevies, ilgstoši ar sevi strādājot, bet tāpat zinu, ka nekāda lielā pļāpa no manis nesanāks, ja nu vienīgi nebūs kāda mani ļoti interesējoša tēma :-D . Pats galvenais, esmu pieņēmusi sevi tāda kāda esmu, bet atceries, ka cilvēkiem ļoti patīk, ja izrāda uzmanību un interesējas par viņiem, kādreiz uzcienā ar konfektēm :-D . Attiecībā uz puišiem - vari ar tām pašām meitenēm pastaigāt pa ballītēm un mēģināt iepazīties ar puišiem - ne tā nopietni, bet tīri pakomunicēšanai. Vari mēģināt arī iepazīties caur internetu. Man tā viena kluso ūdeņu draudzene, kura vēl turklāt ir ļoti kautrīga, atrada savu īsto un drīz jau abi precēsies. Un tas vīrietis tiešām ļoti feins - nav nekāds interneta atkritums. Tā kā tur arī šo to var atrast. Vari arī mēģināt vairāk parunāt ar tiem uišiem , kuri esot par tevi ieinteresējusies ;-) . Katrā gadījumā veiksmi tev ;-)