Visu situāciju centos saīsināt,viss ir daudz sarežģitāk.
Septembra beigās izšķiros ar puisi, bijām kopā 3 gadus, ļoti pārdzīvoju, mēģināju visu kaut kā vērst par labu bet man nesanāca. Viņš diezgan ātri atrada sev jaunu meiteni, kas man bija spļāviens sejā, biju ļoti dusmīga, bet nu lai jau. Arī es īsti laiku netērēju un iepazinos ar jauku puisi, viss bija skaisti, labi un tā, mums nebija nopietnas attiecības, bet tik tā pa retai reizei tikāmies un arī ne vienmēr bija sekss, gājām kopā izklaidēties, iepazinos ar viņa draugiem, ģimeni, tādas brīvās attiecības. Zināju, ka viņš skrien pa labi un kreisi. Sākumā mani tas uztrauca, sāku jau pārmest, ka man tas viss vairs nepatīk un viņš to neņēma vērā, tāpēc sāku iet uz randiņiem ar vienu citu puisi, zināju ja kaut kas nesanāk ar šo, tad būs man tas vecais variants. Puisis ar kuru es gāju uz randiņiem sākumā īsti nemaz nepatika, bet dienas gāja un iepatikās, jau domā, viss likšu mierā tās brīvās attiecības un iešu uz normālām, bet pēc nedēļas puisis mani nenormāli pazemoja, ballītē atkal sagājās ar savu bijušo meiteni, tā meitene mani pazemoja ar nesmukiem vārdiem un man nācās iet no ballītēs mājās 2 stundas ar kājām, pāri visai Rīgai, biju ļoti dusmīga, nesaņēmu nekādu atvainošanos, rakstīju viņam lai noskaidrotu kā es varētu viņam atdot viņa mantas, bija klusums, neatbildēja, nodomāju ja Tev nevajagas tad man vispār vienalga. Laiks gāja, atkal sāku tiksies ar to pusis ar kuru man ir brīvās attiecības, pirms Jaunā gada pateicu, ka negribu vairs tādas attiecības, ka viņš mani čakarē un tā, viņš pateica, ka viss manīsies, ka mani vairs nečakarēja, tā arī ir pēdējās nedēļas laikā. Viss iet kā pa diedziņu. BET, te pēkšņi uzrodas mans bijušais ar kuru biju 3 gadus kopā, raudošā balsī zvanīja un teica, ka ir pieļāvis lielu kļūdu ka mani pameta, pēc četriem mēnešiem esot saprati, ka bez manis nu nekā nevar, pārdzīvo ļoti. Un tad vēl šodien zvanīja tas puisis, kas man lika iet pāri visai Rīgai ar kājām mājās. Atvainojās, teica ka ir nenormāls kauns no manis un nerakstīja, jo badīgās. Apmēram tā. Īsti vairs nezinu ko darīt, viss notiek tik pēkšņi un strauji.