es vienmēr vienreizējos, bet tad iedomājos, pamēģināt varbūt Venus vai kaut ko tādu? Nu tadu labāku? kāda atšķirība vispār skuvekļiem? atšķiras skūšanās kvalitāte? :-)
Nu nezinu, var nopirkt arī labus vienreizējos. Svarīgi arī kādas putas lieto. Es neteiktu, ka Venus būtu kaut kas maģisks, parasts skuveklis mazliet ilgākam laikam.
Man šķiet, ka pat labāki ir vīriešu skuveļi no Gillette :-D
Venus no sievieshu skuvekljiem ir labaakie, man shkjiet. Nesen celjojumaa aizmirsu un nopirku vienreiz lietojamos, taa skraapeeja un skuva slikti. Bet laikam jaapameegjina viirieshu :D
Nez vai tā var teikt, bet vajag nedaudz atmiekšķēt ādu, jo uz sausa protams, ka skrāpēs un būs pumpiņas, bet ja kādas 15min pasēdi dušā un ņem putas, želeju vai dušas želeju, tad noskūties bez savainojuma un perfekti gludi var arī ar vienreizējo vislētāko skuveikli.
Lietoju jau 2 gadus Venus, vienkārši superīgi. Nelietoju ne putas,ne ko. Nekad neesmu sagriezusies un vairs nenogrižu tās pumpiņas,kas kā zosāda izskatās. Tiesa,neesmu mēģinājusi vīrišu :-D
Tieši šodien pamēģināju puiša Gilette skuvekļus.Biju patīkami pārsteigta,cik tas ir maigs, nesalīdzināt ar sieviešu vienreizējiem.Sapratu,ka turpmāk pirkšu vīriešu skuvekļus,jo āda arī uzreiz tik forši maiga palika.Jā,daudz plusus tajā saskatīju :-)
Late., saputo protams, turklāt tagad var nopirkt speciāli dušas želeju divi vienā, kuras var izmantot arī kā skūšanās "putas", es vienmēr pērku krēmīgās dušas želejas Dove, Nivea un tikai tā.
Vēl varu piebilst,ka,lietojot vienreizējos sieviešu skuvekļus,ja neizmantoju putas vai ko tādu,āda palika sausa,ar pumpiņām,raupja.Ar Gilette biju patīkami pārsteigta,ka nekas tāds nebija ;-)