Pastāstīšu kā notika ar mani. Vairāk kā pirms gada uzsāku biznesu, ar galveno norieta tirgu eksportā (sākumā bija Skandināvija), bet kopš rudens sāku apgūt UK tirgu. Un tā darba dēļ nācās bieži uzturēties Londonā, veidot kontaktus, iet uz izstādēm prezentācijām, uzņēmēju dienām. Kādu laiku, apgrozoties Londonas sabiedrībā, sāku apmeklēt arī kādu saviesīgu pasākumu un konstatēju, ka no vīriešu puses man tiek pievērst liela uzmanība. (Laikam tāpēc, ka UK sievietes ir diezgan neizskatīgas, es neesmu gan nekāda caca, bet slaida, simpātiskas latviešu meitene gan) un tā iepazinos ar daudziem turīgiem angļiem. Jā, tiesa gan, ka parastā ēstuvē iepazināmies, un no sākuma nepieciešama nauda, lai aizietu uz kādu ekskluzīvu Londonas nakstsklubu, bet tur tiešām nav nepieciešami nekādi tūkstoši, parasti par vakaru aizgāja kādi 120-150 poundi. Tagad jau pāris mēnešus satiekos ar vienu vīrieti, kā teikt ar veco naudu (viņa vecākiem pieder māja UK dienvidos, viņam ir 3 istabu dzīvoklis Kensington rajonā, viņš piedāvāja pārcelties pie viņa uz UK, es vēl nezinu domāju, bet domāju, ka tā ir liela izdevība.