ashaa
Cik ilgi jau cenšaties tikt pie mazā?
Un kā Tu zini, ka ar veselību jums abiem viss ok? Patiesībā, lai to varētu droši apgalvot, ir tik daudz pārbaužu jāveic, par pirmo jau nododot spermogrammu vīrietim un sievietei daudz visādu pārbaužu + var būt arī nesaderība (Tava vide TUR nogalina spermīšus).
Bet to es tik tā saku, jo Tu saki, ka ar veselību viss kārtībā, bet man liekas, ka diez vai kaut kas Tev vispār ir pārbaudīts.
Bet nu patiesībā ir tā, ka, ja esi jauna, varat gadu mēģināt tikt pie mazā un, ja gadu nesanāk, tikai TAD doties pie ārstiem un veikt tā visas pārbaudes.
Bet varu padalīties ar savu pieredzi, kā mēs centāmies. Pirmos divus mēnešus vispār neiespringām, domājām - būs būs, nebūs nebūs. Bet nesanāca. Tad pasūtījām PreSeed lubrikantu (tas palīdz astainajiem nonākt vajadzīgajā vietā), sāku dzert vitamīnus, kas paredzēti plānošanas laikam + sāku mērīt BT (ja vajag paskaidrot, kā to darīt, saki). Vīram nopirkām vīriešu vitamīnus + ziedputekšņus un tad nu viņš man ēda katru dienu ziedputekšņus (uzlabo spermas kvalitāti).
Tā nu pagāja vēl 3 cikli līdz mazais pieteicās. :) Tagad man jau tūlīt 12 nedēļas un esmu ļoooti laimīga. :)
Bet tām, kas saka, ka vajag tikai atslābt - es tam neticu, tās ir tikai sagadīšanās, jo man tā neiespringšana nedeva neko, man mazais pieteicās tieši tad, kad iespringām.