Daouglasā redzēju, ka var iegādāties mājās uzpildāmus smaržu flakoniņus. Uzpildīšana ir līdzīgi kā šķiltavām. Doulasā ir par 11Ls. Vai esat dāmas kaut ko līdzīgu redzējušas par lētākām naudām?
Jā, bet vai uzpildīt var mājās? Jo man smaržas mājās pietiek. Tikai visas ir lielajās pudelēs un apkārt tādu staipīt ir pagrūtinoši. Ideāli kā tajos flakoniņos Douglasā, ka mājās uzpildu un somiņā. ;)
Tikai man tas liekas par dārgu...
Man ļoti labi der no tax free veikaliem mazās pudelītes, kurām nav izsmidzināmā uzgaļa. Tajās bez zudumiem pārpūšu un aiziet!
Ja vēl markas sakrīt, tad ideaļņiks :-)
Arī esmu šāda flakoniņa meklējumos, bet visur, kur esmu redzējusi cenas tādas, ka vieglāk mazākas smaržas nopirkt.
Kāda vispār ir to flakoniņu kopšana. Ja piem., vienā gribu vienreiz iepildīt vienas, bet otreiz citas smaržas - aromāti nejauksies vai flakoniņš jāmazgā?
Meklē refresh.lv vai gudriem.lv, tur biezji paraadaas kuponi ar šiem flakoniem. Bet Ebay buus leetaak. Ja neesi galiigi neadvanceeta, Ebay probleemas nesagaadaas. ;)
Pieņemsim, ka es tagad sūtītu no Ebay pa ~ $ 2.50, ar piegādi tas nesanāktu aptuveni tas pats, kas Ls 5.50 Latvijā ar interneta veikalā piesolīto bezmaksas piegādi?