Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā seriālā

Reitings 59
Reģ: 27.07.2011

vai ticat, ja lemts būt kopā, atkal satiksieties? ka pēc vairākām šķiršanās reizēm iespējams būt laimīgi kopā?

ar draugu jau reiz šķīrāmies, toreiz attiecību problēmu dēļ. tomēr sagājām atpakaļ kopā, jo nespējām aizmirst viens otru. centāmies uzlabot attiecības un nepieļaut vecās kļūdas, un patiesībā viss bija lieliski.

lai gan jau esam gājuši cauri attālumam, šoreiz esam šķirti uz nedaudz vairāk kā gadu ar retām tikšanās iespējām, jo atrodamies dažādās valstīs. izturējām vairākus mēnešus, tomēr kļuva abpusēji grūti izturēt spiedienu un ilgstošu atsvešinātību. tāpēc izšķīrāmies, īpaši jau tāpēc, ka esam mums abiem ir tikai 21 un vēl katrā ziņā neesam gatavi 'to settle down'.

šķiršanās bija vairāk kā tādas skumīgas atvadas, teicām, ka mīlam viens otru. puisis teica, ka ir pārliecināts, šī nav pēdējā reize, kad tiekamies, jo galu galā mums jābūt kopā. mēs vēl vienkārši esam par jaunu un dumju, lai saprastu, ko vēlamies, viss vēl jāizpēta. viņš vēlētos, kaut būtu satikušies nedaudz vēlāk. šobrīd arī izvairāmies viens otru kontaktēt.

nu, lūk. saprotu ļoti labi, lai gan ir ļoti grūti, šis gads atsvešinātībā vismaz ļaus man atskatīties uz attiecībām no citas perspektīvas un varbūt arī saprast, ko īsti vēlos sagaidīt no attiecībām. jāsaka gan, ka viņa dažkārtējā nespēja uzņemties atbildību un vējš ausīs tiešām traucēja veiksmīgām attiecībām. bet šis laiks arī dod iespēju veiksmīgi mainīt savu personību un pieaugt.

bet ko par šo domājat jūs? :-)

27.12.2011 00:17 |

Reitings 1565
Reģ: 29.01.2009
Viss ko es varu pateikt, nav jēgas.
Pati šitā mocījos, tad kopā, tad šķirti. Un tā 5gadus. Un tomēr tāpat izšķīrāmies. Cerams, ka šoreiz tiešām tā ir pēdējā reize.
27.12.2011 00:26 |

Reitings 10816
vrbut kadam straadaa taads attiecibu modelis,bet mums nenostraadaaja..arii skjiramies un sagaajaam kopaa..pirmie meneshi bij skaisti,bet tad saakaas vecie nikji un stikji un solijumi laboties pagaisa... tagad esam shkjirushies un domaju,ka nebusim vairs kopaa... es vel joprojam milu,bet saprotu,ka nakotnes nav:)
27.12.2011 00:31 |

Reitings 431
Ja drīkst jautāt, kas ir "tie vecie stiķi" un "vecās kļūdas"? Mani vienkārši interesē (t)
27.12.2011 00:35 |

Reitings 59
Reģ: 27.07.2011
mana kļūda pašā attiecību sākumā bija tas, ka man vajadzēja pārāk daudz uzmanības. brr bet ātri vien iemācījos, ka tā gan ilgi nevar. un sevi esmu ļoti mainījusi :-D

bet viņa gadījumā, nekad nespēju pieņemt to, ka viņš problēmas mēģina nevis risināt, bet gan norobežojas no tām. un pašam vēl vējš svilpo ausīs.

tāpēc arī laikam esmu nedaudz priecīga, ka mums ir šis laiks šķirti. lai gan ir ļoti grūti būt prom no cilvēka, ko mīli, tomēr redzēšu, vai kas laika gaitā mainīsies uz labo pusi.

nevar jau zināt, kādas sajūtas mūs pārņems, kad atgriezīsimies un atkal satiksimies :-D
27.12.2011 00:48 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 18.08.2009
Tev viņš tik tālu?:O
Mans ir Norvēģijā, es LV, bet nav tā ka reti tiekamies, es lidoju pie viņa, un viņš pie manis :) bet attēlums tikai stiprina attiecības :)
27.12.2011 01:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!