Man bija 16 gadus vecāks vīrietis. To, cik viņam gadu, uzzināju pēc mēneša ilgas tikšanās, un arī- ieraugot personas kodu. Viņa atbilde par šo bija- negribēju Tevi nobaidēt. Viņš izskatās daudz jaunāks, sportisks biznesa vīrietis, eh :) Varējām runāt visu un par jebko, un tas man tik ļoti patika! Tik daudz iemācījos no viņa. Pats galvenais- mēs lieliski sapratāmies un papildinājām viens otru. Dzīvojām arī kopā. BET... Man dzīvē bija grūts posms, cīnījos kā varēju. Bet nesaņēmu pilnīgi nekādu palīdzību vai atbalstu. Pēc kāda laika pārvācos. 2 mēnešus netikāmies, tad atkal sākām- tikai pa reizei nedēļā. Samierinājos ar to un cerēju, ka viņš mainīs savas domas, kuras būtu- es pašlaik nevēlos nopietnas attiecības (bļāviens, viņam jau sen vajadzēja būt ģimenei!), man primārais ir darbs, un pēdējais, ko viņš pateica- es neuzskatu, ka mums vispār jebkad ir bijušas attiecības! Ah, tādas dusmas uzsita šis, pat rakstot tagad :-D Pats labākais- viņš gribēja turpināt tikties. Jā, apzinos, ka izmanto, bet tad es arī viņu izmantoju. :-D Tagad nu gan es visu pārtraucu, bet kopā mums bija tik labi.. Jutos mīlēta un lolota gan viņam, gan viņa draugiem. Jauns gads- jauna dzīve bez viņa :-) Bet kā jau meitenes teica, katram tā situācija citādāka. Izbaudi mirkli un nelauzi lieki galvu, tikai atceries vienu- nepielaid pirms laika par tuvu un nepieķeries viņam, lai zaudētāja beigās nepaliktu Tu pati ;-)