latvieši ārzemēs

Reitings 258
Reģ: 29.01.2009

kā jūs domājat, vai aizbraukušie no Latvijas cilvēki uz visu mūžu paliks ārzemēs, vai tomēr pēc kāda laika brauks atpakaļ uz Latviju? kādas ir jūsu domas, ja pašas esat ārzemēs, vai jūsu radi.. draugi... kādi ir viņu nākotnes plāni attiecībā uz šo jautājumu...

vnk mēs ar vīru jau 2 gadus esam UK, un abus neapmierina dzīve šeit, tāpēc ir plāns gadus 5 pakrāt naudiņu un tad atvērt savu biznesu LV! jācer tikai ka pa šiem gadiem situācija uzlabosies

24.12.2011 01:04 |

Reitings 258
Reģ: 29.01.2009
mēs ar vīru gribam bērniņu, bet jo ilgāk esam UK jo vairāk saprotam ka ne negribam šeit audzināt bērnu, liekas ka ir maz morālo vērtību, cilvēki ir pārāk tendēti uz materiālām lietām
24.12.2011 19:18 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
nezinu, mani radinieki un lielākā daļa ģimenes dzīvo ārzemēs un nemaz nedomā braukt atpakaļ! pati arī viņiem pievienošos pēc studijām. nesaprotu, kādai jābūt motivācijai, lai vēlētos šeit atgiesties, ja tur ir gan darbs, cilvēka cienīgs atalgojums, skaista māja! (t)
24.12.2011 20:22 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
nezinu, mani radinieki un lielākā daļa ģimenes dzīvo ārzemēs un nemaz nedomā braukt atpakaļ! pati arī viņiem pievienošos pēc studijām. nesaprotu, kādai jābūt motivācijai, lai vēlētos šeit atgiesties, ja tur ir gan darbs, cilvēka cienīgs atalgojums, skaista māja! (t)
24.12.2011 20:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dzives apstakli noteikti iespaido-tas skaidrs!
Mes ar Francijas draudzeni vel nospriedam,ja mes nezinatu ,ka ir dzivot "setas otra puse"-pec ta neilgotos,bet ja cilveks ir izbaudijis to atskiribu -laikam ir loti gruti mainit ierasto dzivi!
Tomer ir ari ta otra puse visa-tomer nevar aizbraukt ar to trolejbusu uz to mammas maju un samilot vinu kaut vai sajos Ziemassvetkos.Maniem puisiem jau savas dzives,bet tomer kadreiz gribetos but tuvak...!Es vienmer saku-visu nevar gribet!Vienmer bus kaut kas,pec ka tieksimies! :-)
24.12.2011 20:34 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2009
Piekriitu Emmanuelles viedoklim - visu nekad nevar gribeet. Esmu prom 2 gadus, maajaas pa sho laiku esmu bijusi divas reizes. Jaa, reizeem ir ljoti gruuti, gribaas maajaas, it sevishkji tagad - sveetku laikaa. Bet nu nevaru es izdziivot ar 100 Ls meenesii. It sevishkji tagad, kad dziivoju savaadaak kaa LV. Un neviens man neiestaastiis, ka materiaalajam nav noziimes. Kaa te jau mineeja - pie labas dziives pierod aatri. Tuvaakajaa laikaa sevi LV neredzu. (t)
24.12.2011 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits