Man negribejas "piesmirdinat" Cosmo :-P ,bet... nevaru sanemt spekus un mierigi domat par mazliet sapigu temu :-/ !
Es esmu rakstijusi,ka stradaju kolektiva,kur ir tik daudz dazadu religiju,dazadu uzskatu cilveku-tas viss ta...!
Meginam sadzivot!Es nevienam nespiezu iet "balla" plikam ,vai saprast ,cik kolosali ir peldet okeana,vai atkal ,cik tas tomer ir vienreizeji ,zinama mera,ka nav tada velme ,partaisit savu kermeni no viriesa uz sievieti!Visi dzivo draudzigi,palidz viens otram utt
Ziemassvetki ir kaut kas ipass tomer man -"baltajam cilvekam"!...peksni neviens musulmanis nevar stradat...kinietim ari viss tas saistas tikai ar labu iepirksanas laiku utt :-P
Vecos laikos Latvija parasti darijam ta-ja jastrada Ziemassvetki ,tad Vecgada vakars brivs...likas tomer kaut cik normali |-) .
Vakar skatos ...man jastrada Ziemassvetku vakars,visa Ziemassvetku diena,Vecgada vakars(man tacu majas vienmer liela balle-sogad tapat :-O )
Viss iespejams,ka ari 1.janvari bus jaiet"kads glabt"!
Es vienmer esmu sapratusi "visus ramadanus","slimo bernu busanas",skolas,mirsanas gadijumus utt
Es vakar teicu darba-musulmani tacu Ziemassvetkus nesvin!Prieksniece aiztaisija durvis un noteica-kus kus...ta nesaki!Es atcerejos atkal Latviju!Tapat gandriz-ja tu cilveku nosauci par krievu-tad tas nozimeja ko sliktu -gandriz lamu vards:-O !
Vai jums kadreiz ta nav bijis,ka jutaties -ka "otras skiras"!Neesmu ta slimigi apvainojusies,vai nenormali dusmiga,bet savelkot galus kopa tomer...kaut kas aizkera! (t)
Vienmer visiem saku-jaturas,jatur galvu augsa :-) utt.Mineju ,ka priecasos ari par lielaku naudinu,bet dzive tomer nesaistas tikai ar naudas pelnisanu...!Palika vieglak! :-P