krūtis

Reitings 57
Reģ: 14.12.2011

hei, sveikas!

Gribu jums paveicāt, vai esat apmierinātas ar savām krūtīm?

Vai jums tās nešķiet pa mazu vai par lielu, vai pa šķību utt.?

Un vai esat nopietni apsvērušas iespēju par ķirurģisku iejaukšanos?

22.12.2011 20:16 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Tas jau normaali, ka ljoti resniem cilvekiem ir lieli pupi
13.10.2012 14:18 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Pievakare, arī ar 3 cm daiktu tas var izpildīt tās funkcijas, ko daba ir tam paredzējusi (ieiet makstī un beigt tajā). Pārējais - tāpat, kā krūšu izmērs, ir gaumes lieta.
Cumshot, un vai tad tas ir pilnīgi neiespējami, ka cilvēks vienkārši vēlētos tās krūtis lielākas un justos skaistāks ar tādām? Piemēram, ir lietas, ko es savā ķermenī vēlētos savādāk (piemēram, noteiktus pīrsingus dikti gribas), taču sabiedrības vairākums to neuzskata par normu, un cilvēkus ar tādiem pīrsingiem sauc par frīkiem utt. Vai tad ir tik absolūti neiespējami, ka citā situācijā cilvēka personīgā gaume sakristu ar to, kas "ir modē"?
13.10.2012 14:19 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Man ir C/D izmērs, un godīgi.. gribētos chut mazākas. Esmu diezgan aktīva un besii ka manas krūtis aktīvi visur piedalās līdzi ! Dzīvoju konkrētā kuustību deficītā, lai tikai tās krūtis neizstaipītos :D
Bet tā, jaa lielīšos ;p, dzīvē visvairāk komlimentus un uzmanības no vīriešu un arī sieviešu puses esmu saņēmusi tieši par krūtīm. Man ir pāris apģerbu gabali kur vinas tieshaam izskatās woow - un ciēki vnk blenž, atvainojas, un turpina blenzt :D
bet paradokss :( no visiem maniem vīriešiem tikai labi ka vienam manas krūtis patikušas, pārējiem tika pat labi varēja arī nebūt, galvenais ir smuka popa :@
Tā kā visiem nekad neizpatiksi! Galvenais kā pati jūties ;)
13.10.2012 14:19 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Pievakare viss ir vienkāršāk-tu nekad man nespēsi pierādīt,kapēc tā ar mazākām ir neglītāka par to,kurai ir lielākas:)Ja nopietni jebkurš vīrietis,kurš pie pilnas apziņas,nekad nevērtē sievieti pēc krūtīm viņas var būt un var nebūt,tam nav nozīmes.
13.10.2012 14:31 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Pievakare, varbūt vienkārši draudziņš nav tas labākais piemērs, ņemsim piemēram plecu platumu vai deguna izmēru :D
Savā ziņā piekrītu jums abiem, gan par to, ka sabiedrība uzspiež standartu un ne tikai TV ietekmē - ejot pa ielu arī mēs redzam to vidējo aritmētisko un pēc tā veidojam savus skaistuma standartus. Nenosodu pašapziņas celšanu ar mehānisku iejaukšanos. Ja es jutīšos skaistāka ar lielākām krūtīm vai mazākām ausīm, kāpēc man sēdēt un kompleksot par savu ķermeni, ja es kaut kādās robežās varu to mainīt? Es reizēm aizdomājos par transseksuāļiem - Ja tā sanācis, ka piedzimst sieviete vīrieša ķermenī un sasniedzot spriestspējīgu vecumu saprot, ka tā neiet krastā, un pārveido savu ķermeni pilnībā, sākot no sejas, beidzot ar krūtīm, gurniem un detaļām tajā rajonā. Tas taču ļauj cilvēkam pilnvērtīgi un normāli dzīvot, iekļauties sabiedrībā un atteikties no psihoterapeita pakalpojumiem un justies laimīgam. Ja cilvēks var veikt tādas ķermeņa modifikācijas šīs pašapziņas vārdā, kā mēs varam nosodīt sievieti, kura vēlas pielabot degunu vai krūtis, lai justos laimīgāka?
Taču atkal jādomā, kāpec tad tā sieviete ir neapmierināta ar tām krūtīm un degunu. Vai tas ir mediju un sabiedrības spiediena ietekmē vai patiešām nav estētiski, vai arī cilvēks pats sevi jūt un redz citādāk? Cilvēkiem vajadzētu būt pašapzinīgākiem par sevi un savu ķermeni. Galu galā ir plus size sievietes, kurām patīk sava figūra un vīrieši, kuriem patīk plus size sievietes. Ja 2 tādi satiekas, viss ir perfekti un viņi abi ir apmierināti ar sevi un viens ar otru.
13.10.2012 14:32 |

Reitings 95
Reģ: 13.03.2012
man ir 75D - un esmu PILNIGI apmierinata!
13.10.2012 14:34 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
sibilla, nošļukumu var manīt katru reizi, kad izģērbies, nodarbojies ar seksu utt.

Kāda vispār nozīmē diskutēt par lielām/mazām? Kādas daba devusi, ar tādām arī jādzīvo. Neviena nav labāka vai sliktāka tāpēc, ka ir lielas vai mazas krūtis. Kas tā par aprobežotību un bērnišķību - ahh, man nepatīk pie kannas, kas tur smuks, vai mazi pupi, izskatās kā pusaudze... Nē, tiešām stulbi.

Ja iet runa par vīriešu uzmanību - protams, skatās uz tām lielajām krūtīm! Bet beigās lielākā daļa sakarīgo izvēlēsies tādu, kurai būs "lielākas" smadzenes un sirds, vairāk fiziskas un emocionālas enerģijas. PAŠPĀRLIECINĀTĪBAS. :)
Tur jau tas noslēpums - ķermeņa pamats mums ir dotas tāds, kāds tas ir. Tālāk viss atkarīgs no tajā ieguldītā darba (un te es nedomāju mākslīgu matu šķipsnas un nevajadzīgas ķirurģiskas manipulācijas (protams, tās var būt arī vajadzīgas)) un sekojošas apmierinātības ar sevi. (Neadekvāta apmierinātība ar nolaistu ķermeni neskaitās, te jāmin arī smukās ar lielajiem pupiem, kurām ir vājš ķermenītis, aizdusa, noskrienot simts metrus vai absolūts manieru trūkums).
13.10.2012 14:35 |

Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
Man arī šis jautājums ir aktuāls. Pēc grūtniecības man vairs nepatīk savas krūtis. Gribētu tās padarīt tvirtākas,tikai nezinu kā.
13.10.2012 14:37 |

Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
man ir C/D izmers - labprat savas samazinatu :D tracina tie lielie pupi !!
13.10.2012 14:38 |

Reitings 803
Ja par cilvēka vērtību runā,es varu izskatīties jebkāds,man tam nav nozīmes,jo es zinu,ko es varu dzīvē,ja esmu bijis ar kādu pašu skaistāko meiteni.Tu zini savus darbus.Un zini savu vērtību. Es varu nepatikt jums 999ņām bet ,zinu vismaz 1nai vienmēr patikšu.Ja no jūsu sabiedrības puses skatās,esmu par velti piedzimis.Bet ja no manas patikt 1nai,ja pilnai laimei vajag tikai 1nu esmu vienkārši ideāls.Šī ir vienkārši veselā loģika tu 1nai patīc =dzīve izdevusies,a tas,ka 999 nepatīc,kāda tam nozīme?Man jau nevajag ar 999ņām kopā dzīvot.Es skatos dzīvē vienīgi uz priekšu un iespējām es nekad nepievēršu uzmanību,šķēršļiem.Tā arī dzīvē dzīvoju ar tādu domu,ka esmu ideāls un visas jūs mani gribat:D
13.10.2012 14:58 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nesaprotu, kā tā vispār var pateikt - ''šausmas, tev tik milzīgas krūtis'' vai ''vai cik maziņas, pilnīgs dēlis''. Bērnudārzā mazi bērni tā apsmej tos, kas izskatās citādāk, bet nu ne jau pieauguši, saprātīgi cilvēki. Sieviete taču pati neizvēlas savas krūtis, kādas viņas ir, tādas ir un viss.
13.10.2012 15:08 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Manis rakstīto, šķiet, saprata tikai Samāra. Tas taču ir absolūti vienalga, vai es runāju par dzimumlocekli, par krūtīm, par vēl kaut ko - absolūti bezjēdzīgi ir stāstīt man par šo lietu funkcijām vai to, ka tās nav salīdzināmas. Es sāku runāt par attieksmi, kādu Cumshot izteica - ka mazo krūšu īpašnieces grib lielas krūtis mediju un sabiedrības domas dēļ un tāpēc viņas ir vistas, vajag būt pašpietiekamām un blablabla. Es vienkārši piebildu, ka nedrīkst kādam norādīt, ka viņš ietekmējas mediju dēļ, jo VISI mēs no tā ietekmējamies, mēs tajā dzīvojām un mēs, lai cik augstās domās par sevi būtu, nevaram pilnībā abstrahēties no sabiedrībā valdošiem uzskatiem.
13.10.2012 15:11 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Cumshot, kāpēc neapmierinātība uzreiz nozīmē, ka cilvēks ir sazombēts?
Ir dažādas dzīves situācijas, kad sievietei tas izmērs varētu šķist traucējošs, piemēram, mazo krūšu īpašniecēm meklējot augšiņu vienmēr jārēķinās, ka nevarēs vilkt apģērbu ar izteiktu dekoltē. Dažreiz arī uzvelkot normālu apģērbu liekas, ka priekšpuse gluda, nemaz nerunājot par dekoltētajiem tērpiem. Teiksi, ka no tādām situācijām cilvēkam nevar rasties neapmierinātība?
Kāpēc uzreiz tiek iepīta zombēšana? Cilvēkam allaž gribas vairāk to, kas viņam nav.
13.10.2012 15:15 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ja par cilvēka vērtību runā,es varu izskatīties jebkāds,man tam nav nozīmes,jo es zinu,ko es varu dzīvē,ja esmu bijis ar kādu pašu skaistāko meiteni.Tu zini savus darbus.Un zini savu vērtību. Es varu nepatikt jums 999ņām bet ,zinu vismaz 1nai vienmēr patikšu.Ja no jūsu sabiedrības puses skatās,esmu par velti piedzimis.Bet ja no manas patikt 1nai,ja pilnai laimei vajag tikai 1nu esmu vienkārši ideāls.Šī ir vienkārši veselā loģika tu 1nai patīc =dzīve izdevusies,a tas,ka 999 nepatīc,kāda tam nozīme?Man jau nevajag ar 999ņām kopā dzīvot.Es skatos dzīvē vienīgi uz priekšu un iespējām es nekad nepievēršu uzmanību,šķēršļiem.Tā arī dzīvē dzīvoju ar tādu domu,ka esmu ideāls un visas jūs mani gribat

Es vienreiz jautāju tev par tavu vārdu, jo zinu paziņas līmenī vienu puisi, kurš interneta vidē arī raksta baigos sacerējumus no skaistām tēmām (piemēram, par iekšējo pasauli, mīlestību, ka viss ir jānovērtē utt.), taču dzīvē par to visu reāli ierēc, dzīvē tas garīgums/sakarīgums neparādās, vismaz plašam cilvēku lokam. Tavi teksti tik ļoti izklausās pēc viņa, bet tu jau arī neatbildēji, kā tad īsti tevi sauc.
13.10.2012 15:17 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
pasaulē tā ir iekārtots ka tas kas kādam nav to gribas, tas nav tikai uz krūšu lielumu , betvisās jomās, lokaini vai taisni mati, gari vai īsi nagi utt saraksts garš. viss jau ir galvās. un Ja sieviete sievišķīga jūtas ar mazām krūtīm , super, un ja ar lielām arī super, katram sava sievišķība jaatrod pašai, cita to kompensēs ar pilnu skapi ar kleitām, cita ar aizrautību pret kurpēm vai rotām, cita ar ķermeņa estētiku, katrai mums ir savs, un ja kada nav ar kaut ko no tā apmierināta viņa protams var SAMIERINĀTIES. bet katru dienus avā dzīve par to domās, piedomās utt, tas tarucēs viņai brīvi dzīvot, jo ir kaut kas kas viņai (psiholoģiski) to tarucēs..
piemēram sieviete ar mazām krūtīm: viņā visu laiku kautrēsies, viņai sagādās problēmas apģērbu iegāde, jo nevarēs kā daudzas uzvilkt maiciņu bez lencītem vai atļauties vasarā ar paceltu galvu pa pludmales smiltīm staigāt parastā trīstūrīša peldkostīmā.. vai kur nu vēļ veļa siegāde utt, tas viņāi tarucēs tik ilgi līdz viņa vai nu psihologiski tik sietekmēta ka ar viņu vis ir kartiba neatkarīgi no burta kas uzdrukāts uz krūstura, vai līdz brīdim kad viņa gulsies zem skaupeļa.. un tas nav tikai ar amzo krūšū īpašniecēm, tas ir arī ar lielo :)
Zinu daudzas kas ir veikušas op un dzīve mainījusies pa 180.. tātad ir tam efekts. Un tās kas mocas ieksēji ar saviem kompleksiem un cenšas iestāstīt ka viņām jau patīk kā ir, bet skatlogos skatās uz skaistu veļu utt, vnk vai nu nav līdzekļu vai bail no tā o sabiedrība teiks.. tru atal ir jārisina iekšēja problēma :D tākā viss ir galvā.. un ticiet man NEVIENA pa lielam pareizi domājoša sieviete to nedara vīriešu dēļ, bet taiki sevis lai spētu dzīvot pilnvērtīgu sievišķīgu dzīvi. Vīriesi mīl arī mazas krūtis. Un mīlestību nevērtē pēc krūšu lieluma vai vēl sazin ko :D
Banku darbinieces gan jau zin cik mēnesī sievietes ņem kredītus lai pie mūsu plastiskajiem dokiem veiktu sev korekcijas, Katru dienu vidēji tiek veikta OP, tākā tas nav nekas uber neiespējams un slikts.
Katrs satraucamies un atrodam sevī savas nepilnības, citam zobi sķībi, citam celulīts uz dupša, citai pupi mazi.. katrai savi putni galvā :D
13.10.2012 15:22 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Protams, žēl tādas sievietes, kurām galīgi nav paveicies un jādzīvo tādām, kādas viņas ir.
Savam komentāram varu vēl pievienot, ka vēl vairāk žēl tās, kam nav paveicies ar uztveri un kas ir iedzītas kompleksos. Jūsuprāt, būtu jums tās krūtis bijušas perfektas, jums vispār nebūtu neviena trūkuma? Izskatās, ka dažām te krūšu uzlabošana atrisinātu visas problēmas un gatavās miss-ideālās te tik apgrozītos. Viss ir jūsu galvās!

Patīk citāts:
“DON’T YOU EVER BE ASHAMED OF YOUR BREAST, EVEN IF YOU THINK THAT IT IS TOO BIG OR TOO SMALL. MEN ARE ATTRACTED ANYWAY”
/Evelina Khromtchenko/

«НИКОГДА НЕ СТЕСНЯЙТЕСЬ СВОЕЙ ГРУДИ, ДАЖЕ ЕСЛИ ВЫ СЧИТАЕТЕ ЕЕ СЛИШКОМ БОЛЬШОЙ ИЛИ СЛИШКОМ МАЛЕНЬКОЙ. МУЖЧИН ОНА В ЛЮБОМ СЛУЧАЕ ПРИВЛЕКАЕТ»
13.10.2012 15:22 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
ui cik daudz kļūdu :D burti lēkā :D
13.10.2012 15:25 |

Reitings 803
Pievakare

Biju jau tev atbildējis,ka jauc mani ar kādu.
13.10.2012 15:45 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Cumshot, lai vai cik skaisti Tu necenstos izteikties, tik un tā domāju, ka daudz saprotošāks ir vīrietis, kas pateiktu, ka sievietē vēlētos ko savādāk fiziski, nekā tāds (kāds ar savu "uzbraucienu" šķieti Tu), kas sievietes nosoda dēļ viņu personīgās gaumes un skaistuma izjūtas.
Tu saki, ka spēj pieņemt sievietes ar visdažādākajām krūtīm - taču nosodi dēļ viņu izpratnes par to, kas ir skaisti, un kā viņas vēlētos izskatīties.
13.10.2012 16:38 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Nākotnē plānoju krūšu palielināšanas operāciju :)
Dzīvot var ar savējām, bet es gribu skaistākas.
13.10.2012 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits