Ai, meitenes, tik ļoti gribējās uzrakstīt! Visām ir tik daudz dažādu problēmu, bet man ir tik nenormāls prieks par to, ka nāk Ziemassvētki, tuvojas Jaunais gads :) Jau rīt piepildīsies viens no maniem lielākajiem pusaudžu sapņiem, izlabošu vienu sava izskata defektu :) Un parīt braukšu mājās svinēt Ziemassvētkus ar saviem mīļajiem, kurus jau mēnesi neesmu redzējusi :) Būs eglīte, gaismiņas, karsta tēja un mīļas dāvaniņas... Un pēc nedēļas Jaunais gads, kuru pirmo reizi sagaidīšu ar manu vīrieti, ar kuru esmu kopā jau gandrīz gadiņu. Bāc, es tik ļoti to visu gaidu! Katru rītu ceļos ar prieku, jo mani gaida darbs, kas man ļoti patīk un ar katru brīdi nāk tuvāk laiks, kad uzsākšu dzīvi savā dzīvoklītī. Pat darba pasākums mani sajūsmināja un saņēmu daudz jauku komplimentu! Es zinu, ka nākamais gads būs lielisks gan man, gan visām Jums! :) Padalieties ar savām jaukajām emocijām, lai mums ir jauka noskaņa šajā pirmssvētku laikā, un redzēsiet, ka ar pozitīvu skatu uz dzīvi visa apkārtne kļūs skaistāka un pretimnākoša! :*