Lai arī kas tie būtu par cilvēkiem, man viņus ir žēl!!!!! Protams, ka daudzi no viņiem varētu strādāt, ja vien gribētu, bet tik un tā ir žēl, jo staigā apdiluši, netīri, neēduši vai arī atrod kaut ko atkritumos.
Jā, mēs nezinām, kā viņi par šādiem cilvēkiem ir kļuvuši, citi, iespējams , paši nolaidušies, nestrādājuši, bet mēs nevaram zināt visu, jo varbūt citam gadījusies kāda nelaime vai tuvinieku zaudējums vai kas cits traks. Protams,ka daudz ir atkarīgs no gribasspēka,ja gribētu atrast darbu, tad atrastu, censtos vismaz atrast. Bet nu jāatzīst ir, ka reti kurš gribēs tādu ņemt darbā, ja viņam varbūt pat nav mājas, dokumentu. Tā ur traka situācija, bet ja ir atsaucīgi sociālie darbinieki vai līdzcilvēki tuvumā, kas varbūt centīsies kā līdzēt, runāt ar sociālo dienestu, tad iespējams palīdzētu.
Ir traki, ja esi viens un nezini, kā izdzīvot, bet, protams, ka ir jāstrādā, jo no zila gaisa nauda neradīsies/ Sākumā ,ja saņemtu no valsts palīzību, nostādītu uz kājām,un tad strādātu, atrastu mītni, tas viss būtu jauki, es būtu laimīga,ja valstī būtu šāda iespēja un daudzu cilvēku likteņi uzlabotos, neskatoties uz to, kāpēc viņam ir tāds liktenis, paša vainas pēc vai nē. Jo katrs cilvēks grib ēst un būt siltumā,man vienmēr ir bijis žēl un būs žēl šādu cilvēku, ,bet visiem palīdzēt es tāpat nevaru, vispār jau nevienam, jo pašai savas rūpes. Bet ceru, ka reiz situācija valstī mainīsies un būs iespēja visiem strādāt, bet tagad jau darbu grūti atrast jebkuram.